OSB: óriási csatában vesztettünk

A serdülőbajnokság csütörtöki, hazai mérkőzésén az utolsó percekben úszott el a győzelem.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK 21-23 (11-11)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság felsőházi rájátszás, Orosháza, Táncsics-csarnok. Orosháza: Rákóczi (kapus), Kiss Alex 3, Sütő 4, Zvolenszki 6, Szabó 1, Szkaliczki 1, Blaskó 3. Cs.: Majdán (kapus), Kristofóri, Németh, Kiss Axel 2, Andrikó 1, Szigetvári, Csányi, Szemenyei, Balogh. Edző: Barna Károly.

A rájátszás második meccsét a másik csoport első helyezettjével játszottuk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első félidő vége előtt öt perccel 10-6-ra vezettünk. Ekkor érthetetlen módon elkezdtünk kapkodni, minden játékos az egyéni játékával akarta növelni az előnyt. Pontatlan ziccerek, a kimaradt helyzetekből pedig az ellenfél gólokkal büntetett, emiatt döntetlen lett a félidő.

A második játékrész – a rengeteg technikai hiba és a sok eladott labda ellenére is – fej fej mellett zajlott. Öt perccel a vége előtt visszavettük a vezetést (20-19), majd amikor már csak három perc volt hátra, és még mi vezettünk (21-20), egy fegyelmezetlenség miatt kétperces büntetést és hétméterest kaptunk, amit értékesített az ellenfél. A legvégén még „kilopták” a kezünkből a labdát, így alakult ki a végeredmény.

Barna Károly: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, szépen, taktikusan támadtunk. Négygólos vezetésnél aztán mindenki saját kezébe vette a stafétabotot, öltük a csapatjátékot. Meg is lett az eredménye. Nagyon gyengén védekeztünk, legalább húsz technikai hibát vétettünk. Néhányan többre értékelik önmagukat, mint a valóság. Voltak sajnos ma olyanok, akik nagyon indiszponáltak voltak, és voltak, akik nem tudták, milyen bolygón vannak. Alázat, fegyelem, bátorság – ezek nélkül nem lehet kézilabdázni. Persze az sem lenne baj, ha ezekhez egy minimális tudás is párosulna.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.