NB I/B: döntetlen a rajton

Küzdöttek a fiúk, iksz lett a vége, Pásztor István edző szerint gyakorolni kell még a végjátékot.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Balassagyarmati Kábel SE 26-26 (14-17)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 150 fő. Vezette: Szécsi, Szőke. Orosháza: Miklós, Wágner, Kóródi 3, Pásztor Á., Szenteszki 3, Pámer, Sándor 1, Branyiczki 1, Ginder, Soós 2, Jancsó, Simon, Zalai, NAGY 6, TÁRKÁNYI 9, Pásztor M. 1. Edző: Pásztor István.

Vasárnap este megkezdődött a bajnoki pontvadászat a másodosztályban szereplő U23-as együttesünk számára, a Balassagyarmat gárdáját fogadták a fiúk az Eötvös-csarnokban.

Hektikus mérkőzést láthatott a közönség. Az első félidőben a védekezésünk nem működött jól, hiányzott a határozottság. A szünetben háromgólos vendégelőnyt mutatott az eredményjelző. A második játékrész változást hozott: gyorsítani tudta a játékot csapatunk, és a felállt fal ellen is – a nagyobb taktikai fegyelemnek köszönhetően – eredményesebbek tudtak lenni. Izgalmas végjátékot hozott a találkozó, mely döntetlennel zárult.

Pásztor István: – Fiatal csapatunknak még gyakorolni kell a végjátékot. Sajnos elbuktuk az egy pontot, de örülünk a megszerzett egy pontnak. Köszönjük a biztatást szurkolóinknak.

A folytatás pedig: február 15. vasárnap, 17:00 óra FTC – Orosházi FKSE U23

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.