OSB: a felsőházi rájátszásban csapatunk

A csütörtöki meccs magabiztos orosházi győzelmet hozott, Zvolenszki Attila 11 gólig jutott.

Orosházi FKSE-LINAMAR – NEKA Békés II. 27-20 (14-7)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, Orosháza, Táncsics-csarnok, 100 néző. OFKSE: Majdán – Kiss Alex 7, Sütő 4, Zvolenszki 11, Kristofóri 1, Szkaliczki 2, Blaskó 1. Csere: Rákóczi (kapus), Kollár, Kiss Axel, Andrikó, Kurta, Szigetvári, Csányi, Balogh, Curpás. Edző: Barna Károly.

Nagy várakozás előzte meg a csütörtöki mérkőzést, hiszen a felsőházi rájátszás múlt ezen a találkozón: három góllal kaptak ki fiaink Békésen, így ha itthon legalább néggyel nyernek, biztosan a felsőházi rájátszásba jutnak.

Az előjelek nem voltak kedvezőek, sérülések és betegség is gondot okozott a csapatnál. A mérkőzés aztán megmutatta: azok, akik rendelkezésre álltak, odatették magukat. Végig a hazai gárdánál volt az előny, már az első percekben megléptek a srácok. A második félidőben volt olyan, hogy 13 gólos hazai előnyt mutatott az eredményjelző. Az utolsó percekben aztán lehetőséget kaptak a padon ülők is, ekkor tudott némileg kozmetikázni az eredményen az ellenfél: zsinórban hetet dobtak, míg mi egyet – így alakult ki a végeredmény, ami nem tükrözi hűen a két csapat közötti különbséget.

Csapatunk biztos győzelmet aratott ezen a délutánon, és jutott a felsőházi rájátszásba.

Barna Károly: – Gratulálok a csapatomnak az alapszakaszban teljesített eredményhez. A maximumot hozták ki, hiszen a felsőházi rájátszásba jutottak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.