Hétközi bajnoki – Tatabányán játszik csapatunk

Benmiloud mellett Buday sem tud pályára lépni szerdán. Vezetőedzőnk szerint nehéz találkozó vár a csapatra. Bízik abban, sikerül a játék szintjét megtartani az őszi szezon végéig.

A Gyöngyös elleni hazai döntetlen után mozgalmas hét vár férfi kézilabdacsapatunkra. Elsőként szerdán Tatabányán küzdenek majd a pontokért, a feladat nem egyszerű. Vladan Jordovic vezetőedző szerint jó játékot kell mutatni.

– Minden meccsen azt kérem a játékosaimtól és a csapattól, hogy a saját maximuma közelében játsszon. Ha ez így van, az eredménytől függetlenül elégedett vagyok. A Tatabánya felismerhető játékstílussal rendelkezik, kitűnő eredményeik vannak. Matic edző csapata magját tapasztalt kézilabdások alkotják, eredményeik önmagukért beszélnek. Mi meggyengült összeállításban lépünk pályára: Benmiloud mellett Buday sem tudni játszani, irányítónk a Gyöngyös elleni mérkőzés végjátékában sérült meg. Ez számunkra nagy hátrány, mert Ő a vezér a csapatban minden tekintetben. Megpróbálunk jól játszani és jó fényben feltüntetni magunkat a tatabányai közönségnek. Hiszem azt, hogy sikerül a játékunk szintjét megtartani az őszi szezon végéig, függetlenül a problémáktól – emelte ki vezetőedzőnk.

A felnőttmeccs december 10-én, szerdán 18 órakor kezdődik Tatabányán, előtte az ifjúságiak 16 órától játszanak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.