Győzelem Cegléden – a középmezőny a cél ificsapatunknál

A legutóbbi bajnoki mérkőzésen magabiztosan nyertek a fiúk. Buday Dániel edző szerint hullámzó még a játék, de bizakodó a jövőre nézve. Jelenleg a 10. helyen állnak a tabellán.

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 25 – 36 (11 – 17)

NB I-es ifjúsági férfi kézilabda-mérkőzés, Cegléd, 100 néző. Vezette: Járdi, Turák. OFKSE: Wagner, Nagy A. 4, Zalai 4, Udvari, Kiss Alex, Holló Á. 1, Laczi, Simon 3, Zvolenszki 3, Szilágyi 4, Ravasz 7, Bánfi 1, Holló A. 9, Bella. Edző: Buday Dániel.

Cegléden lépett pályára a legutóbbi bajnoki körben NB I-es ifjúsági együttesünk. A mérkőzés elejétől az orosházi gárdánál volt az előny, az első félidő második felében sikerült jobban meglépniük: a 19. percben már 6-11 állt az eredményjelzőn. A játékrész hajrája is az orosházi srácoké volt, a szünetre hatgólos vezetéssel mehettek. A második félidőben is tartották az előnyt a mieink, jelentősen nem tudtak zárkózni a ceglédiek. A vége magabiztos OFKSE győzelem lett.

Buday Dániel edző az eddigi mérkőzéseket értékelve elmondta, hogy többször hullámzó még a játék, van mit javítani, és egy-két nem várt vereségbe is belefutottak, azonban úgy véli: fejlődik a csapat. A cél, hogy zárkózzanak a nagy múltú, jelentős utánpótlásbázissal rendelkező klubok mögé.

NB I-es ifjúsági csapatunk következő mérkőzése december 10-én lesz Tatabányán. Az eredetileg most szombatra tervezett, Gyöngyös elleni találkozót január 24-ére halasztották.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.