Két orosházi fiú a régió legjobbjai között

A Magyar Kézilabda Szövetség ez évben is megrendezi hagyományos régiós kiválasztó edzéseit, majd régióválogatott tornáját az U14-es korosztály számára. Az első válogatóra két orosházi játékos, Kiss Axel és Andrikó Ádám is meghívást kapott.

A Békés megyét is magába foglaló Badó László utánpótlás régió november 17-én Békésen rendezte meg az első előválogatót, melyet a Békési NEKA edzője, Papp Bálint irányított. Az edzésen közel 30 fiatal vett részt, köztük a két tehetséges orosházi játékos, akik jól szerepeltek az első rostán – tudtuk meg Héjja Ádám edzőtől, aki a fiúk kísérője volt.

Decemberben még egy felkészítő edzést rendeznek a szűkített keret számára, majd a legjobb 16 játékos december 19-21-én Budapesten a régióválogatottak tornáján bizonyíthatja tudását és felkészültségét a legjobbak között. A régióválogatottak tornája egyúttal lehetőséget kínál a nemzeti serdülőválogatott edzői számára, hogy feltérképezzék és kiválasszák a legtehetségesebb fiatalokat, akik a jövőben a korosztályos válogatott gerincét képezhetik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.