November 23. és 30. – megvannak az EHF-időpontok

Módosult a bajnoki menetrend is, és eldőlt: a kupában itthon kezdünk a Mezőkövesd ellen. Jöjjenek a részletek.

Az EHF-kupa sorsolásán az Orosházi FKSE-LINAMAR a dán Skjern Handbold csapatát kapta ellenfélként a 32 között. Az már korábban eldőlt, hogy idegenben indítjuk a párharcot, most a pontos dátumok is megvannak: november 23-án játszunk Dániában, november 30-án pedig hazai pályán.

A nemzetközi kupaszereplés miatt több bajnoki meccs időpontja módosult. Az OFKSE-Balatonfüred találkozót halasztották, a 14. fordulóban a PLER – Orosháza felnőtt mérkőzést november 19-én, 18 órától rendezik, az ifjúságiak november 21-én, 17 órától lépnek pályára. A Cegléd – OFKSE találkozón november 26-án, szerdán 19 órakor szólal meg a kezdősípszó, ezt a párharcot – mint ahogy arról már hírt adtunk – a Duna TV élőben közvetíti. Az ifjúsági együttesek 16 órától küzdenek meg. A Gyöngyös elleni hazai bajnoki időpontja az ellenfél kérésére: december 6. 18 óra, az ifiké: január 24. 18 óra.

A Magyar Kupában a Mezőkövesdet kaptuk ellenfélnek: ami már biztos, hogy november 12-én 18 órától hazai pályán indítjuk a párharcot, a visszavágóról még egyeztetnek, várhatóan december 2-án vagy 3-án rendezik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.