Serdülőcsapatunk elveszítette veretlenségét

A szegediek biztosan nyertek a legutóbbi körben, három orosházi játékos is megsérült a találkozón.

Orosházi FKSE – Pick Szeged II. 18-34 (11-15)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság. OFKSE: Rákóczi – Kiss Alex 4, Sütő 2, Szabó 2, Zvolenszki 6, Szkaliczki 2, Blaskó 1. Csere: Majdán (kapus), Németh 1, Szemenyei, Kristofóri, Kurta, Kiss Axel, Andrikó, Szigetvári, Csányi. Edző: Barna Károly.

A kimagasló békési siker után újabb fontos találkozó várt serdülőcsapatunkra: a Pick Szeged együttese ellen léptek pályára a legutóbbi fordulóban. Az ellenfél az első perctől kezdve tudatosan lépett fel, nem csak a játék tekintetében: két kézilabdásunk is olyan sérülést szenvedett, hogy ki kellett szállnia a játékból. Ezzel minimálisra csökkent az esélyünk, hiszen a kezdő- és a cseresor között nagy a tudásbeli különbség – ezt a szegediek is jól tudták. A fiúk hősiesen harcoltak, de a második félidőben teljesen elveszítették a bátorságukat, önbizalmukat. A vége nagyarányú Tisza-parti siker lett.

Barna Károly: – Már az első félidőben elveszítettem két meghatározó játékosomat. Ekkor már világos volt, hogy nincs esélyünk. Örülök, hogy a végére csak hárman sérültek meg. A játékvezetéssel komoly problémák voltak ezen a találkozón.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.