A győzelem a cél a visszavágón is

Egygólos előnnyel várhatjuk a szombat esti, belga bajnok elleni mérkőzést – történelmet írhatnak a fiúk az EHF-kupában.

Az EHF-kupa második körében idegenben kezdte a párharcot múlt szombaton csapatunk. A belga bajnok Hubo Initia Hasselt otthonában vendégeskedett a Jordovic legénység, és izgalmas végjátékban egygólos sikert ért el: 26-25-re nyertek.

Most hétvégén itthon játsszák a visszavágót. Vladan Jordovic vezetőedző szerint kemény mérkőzés várható, ahol mindent megtesznek a győzelemért. Várjuk a kézilabdabarátokat a csarnokba.

– Mint edzőnek, most az a legfontosabb feladatom, hogy pszichológiai szempontból rendben legyen a csapat. Nem szabad megengedni, hogy a játékosok azt gondolják, a belgiumi győzelem után minden eldőlt, hiszen még egy kemény mérkőzés vár ránk. Hiszem azt, hogy mindenki tisztában van azzal, nagyon komoly harc lesz szombaton. A gárda hangulata jó, kitartóan dolgoznak az edzéseken. Pozitív vagyok, mert tudom, hogy a csapatomnak megvan a megfelelő ereje és tudása ahhoz, hogy győzzünk az európai versenysorozatban – emelte ki trénerünk, hozzátéve: minden szurkolót invitál a mérkőzésre, egy biztos hátteret adva majd a csapatnak.

Az EHF-mérkőzésekre a bérletek nem érvényesek, a tiszteletjegyek azonban igen. Jegyértékesítés szombaton 16 órától a csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.