Néggyel nyert ifjúsági csapatunk

NB I-es utánpótlás együttesünk hazai pályán érte el a sikert, végig vezetve a pénteki találkozón az akadémisták második csapata ellen.

Orosházi FKSE-LINAMAR – NEKA II. 28-24 (14-11)

NB I-es férfi ifjúsági kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 60 néző. Vezette: Hirth, Őry. Orosházi FKSE: Wagner, Udvari (kapusok), Holló 8, Almási 1, Roosz-Suba 2, Kovács 1, Zalai 5, Simon 2, Bánfi, Nagy 9, Zvolenszki, Novák, Szabó, Laczi, Szilágyi.

Villámrajtot vett csapatunk a múlt pénteki találkozón, a 8. percre már 4-0-ra vittek a fiúk, a vendégek csak a 9. percben tudták először bevenni az orosházi kaput. A félidő közepére ugyan sikerült felzárkóznia a Nemzeti Kézilabda Akadémia gárdájának, a vezetést azonban nem engedték ki a kezükből a mieink. A játékrész második felében egy újabb jó periódust produkálva a szünetre háromgólos előnnyel mehettek.

A második félidő elején is a hazaiak domináltak, három gyors góllal növelték előnyüket. Fokozatosan nőtt a különbség a két csapat között, az ellenfél elsősorban a három büntetőnek köszönhetően maradt elérhető közelségben. A legnagyobb különbség hat gól volt a két együttes között, a végére négyet tartottak meg a fiúk, és arattak biztos győzelmet.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.