Újabb kiütéses győzelmet arattak serdülőink

Továbbra is veretlenek a fiatalok Barna Károly vezetésével, sorozatban negyedik sikerüket aratták és vezetik a tabellát az orosházi fiúk.

Orosházi FKSE – FKSE Algyő 47-14 (22-9)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, 4. forduló. OFKSE: Rákóczi – Kiss Alex 4, Sütő 9, Szabó 5, Zvolenszki 11, Szkaliczki 6, Blaskó 2. Csere: Majdán (kapus), Németh 1, Szemenyei 3, Kristofóri, Kurta 2, Kiss Axel 2, Csányi, Szigetvári 2, Deák. Edző: Barna Károly.

Gyula, Újkígyós, Békéscsaba DKSE, legutóbbi pedig az FKSE Algyő – magabiztosan menetel az Országos Nyílt Serdülő Bajnokságban az Orosházi FKSE csapata.

Csütörtökön az algyőiek ellen is kiütéses győzelmet arattak a fiúk. Kicsit ugyan nehezen lendültek bele a játékba fiaink, a védekezéssel akadtak gondok. Az időkérés, és a többszöri védekezésváltás azonban meghozta az eredményt. Ilyen arányban is megérdemelten nyertek fiataljaink.

Barna Károly edző: – Az első öt percben kaptunk három gólt, ez egy kicsit zavart, a taktikai változtatások után azonban már rendben volt a mérkőzés. Néhány játékosom még mindig nem tud felnőni a minimális feladathoz, velük nem vagyok maradéktalanul elégedett.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.