Második győzelmére készül a Gyöngyös

A Gyöngyös csapatának szezoneleji formáját alapvetően a sérülések határozták meg, mostanra azonban több kedvező jelnek is örülhet Gulyás István vezetőedző – írja a hevesi gárda honlapja.

– Vannak biztató jelek, Marczinkó Máté egyre többet tud vállalni, remélem, hogy Frey Tamást is be tudjuk már vetni támadásban, Koller Tamásnak lekerült a gipsz a kezéről, de az ő teljes felépülése néhány hétig még eltart. Szalafai Gábor Budapesten izomsérülést szenvedett, rá még vizsgálatok várnak, bízunk benne, hogy nem kell nélkülöznünk a játékát – számolt be a sérültek állapotáról a vezetőedző.

A szerdai PLER elleni győzelem jót tett a felkészülésnek, pozitív hangulatban folyt a munka a csapatnál az elmúlt két napban.

– Nagyon jót tett a csapat állapotának, hogy idegenben tudtunk nyerni. Nehéz meccs volt, át kellett szakadni bizonyos gátaknak, de miután ez sikerült, egyértelműen jobbak voltunk, és megérdemelten nyertünk. Bizakodva várjuk a folytatást, alaposan felkészültünk az Orosházából, és úgy érzem, ha a Balatonfüred elleni játékhoz hasonlót tudunk mutatni, akkor megszerezzük a második győzelmünket – fogalmazott Gulyás István.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.