Három góllal nyertek az ifik a szezonnyitón

Holló Alex volt a legeredményesebb játékosunk, 9 gólig jutott a Balmazújváros ellen.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Kőnig Trade Balmazújváros 29-26 (14-10)

NB I-es férfi ifjúsági kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 200 néző. Vezette: Bozó, Polgár. OFKSE: Novák, Holló A. (9), Almási, Roosz-Suba (3), Bella (5), Bánfi (1), Nagy, Kovács (3), Wagner, Zalai (4), Udvari, Ravasz, Holló Á. (1), Zvolenszki (1), Laczi, Simon (2). Edző: Buday Dániel.

Augusztus 30-án ifjúsági csapatunk is megkezdte a bajnoki pontvadászatot, Buday Dániel legénysége a Balmazújváros együttesét fogadta az Eötvös-csarnokban. A fiúk háromgólos sikert könyvelhettek el, de nem volt könnyű a feladat.

Az első percek négy vendégtalálatot hoztak, az ötödik percig kellett várni az első hazai gólra – ekkor azonban beindult a gépezet. A 9. percben egyenlítettünk, a félidő közepére már 6-4-es hazai előnyt mutatott az eredményjelző. Innentől kezdve – a 24. percig – felváltva estek a gólok, a játékrész végén három gyors orosházi gólnak köszönhetően 14-10-es hazai vezetésnél mehettek szünetre a csapatok.

A második félidő elején kiegyenlített játékot láthatott az orosházi publikum, a legnagyobb különbséget a 39. perc mutatta: 19-13-ra húzott el az OFKSE. Ezt követően a vendégek lendületbe jöttek: a játékrész közepén kettő, a 24. percben már csak egy volt közte, a 25. percben pedig az egyenlítés is sikerült a Balmazújvárosnak. A mieink azonban nem adták fel: visszavették a vezetést, az utolsó két perc két hazai góljával pedig kialakulhatott a háromgólos orosházi siker.

Buday Dániel edző: – Tipikus első mérkőzés volt. Az első félidőben jól játszottunk, a másodikban már több volt a hiba, ziccerek maradtak ki. A jó véghajrának és egy kis szerencsének köszönhetjük a győzelmet.

A fiúk szombaton Balatonfüredre utaznak, 16 órakor kezdődik a mérkőzésük.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.