Váratlan kupakudarc

Törökszentmiklósi KE – Orosházi FKSE 30-27 (15-14). Törökszentmiklós, 300 néző. Vezette: Ágnecz, Sipos. Orosháza: Knezevic – Ambrus 3, Lókodi 7, Raffai, Horváth 2, Dukic 3, Országh 2. Cs.: Szikora (kapus), Kovács 4, Bajusz 1, Berta, Mazic 3, Balda 1, Pánczél 1. Edző: Füzesi Ferenc. Kiállítások: 14, ill. 12 perc, Hétméteresek: 3/3, ill. 0/0.

A meccs előtt a csapat sorsát szívükön viselő szurkolók abban reménykedtek, hogy az egy osztállyal lejjebb szereplő Törökszentmiklós otthonában egy jó meccset játszanak a fiúk és hosszú idő után újra megízlelhetik a győzelmet, aztán a hét közi sikert követően jöhet az első NB I-es győztes összecsapás a PLER ellen. Hát az első jókívánság nem teljesült.
Langyosan kezdtek a mieink és az első félidőben a hazai csapat akarata érvényesült. Végig ők vezettek. Igaz, egy-két gólnál jobban nem tudtak elhúzni, de az orosházi csapatnak kellett folyamatosan kapaszkodni. Lagymatag volt a védekezés, a támadásokból pedig hiányzott az átütő erő. Nem látszott egyáltalán a két gárda közti osztálykülönbség. Szünetben a hazaiak vezettek egy góllal.
A második játékrészre sem kapcsolt magasabb sebességi fokozatba az orosházi csapat. Továbbra is csak futottunk az eredmény után, sőt egy idő után azt vettük észre, hogy a fór elkezdett növekedni. A hazaiak lelkesedése nem ragadt rá a mieinkre. Nem volt ezen a mérkőzésen egy vezéregyéniség a csapatban, aki összefogta, irányította volna a gárdát. A legnagyobb különbség az 55. percre alakult ki, amikor a hazaiak már hat góllal vezettek. A végére még jött egy kisebb fellángolás, de ez csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő.
Reméljük, hogy a csapat tanul a törökszentmiklósi pofonból és legalább az írás elején említett szurkolói kívánság második fele teljesül szombaton.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

4 Responses to Váratlan kupakudarc

  1. hatigen szerint:

    NYERNI FOG AZ OROSHÁZA!!!! VÉGRE LEJÁR A ROSSZ SOROZAT!!! HAJRÁ FIÚK!!!

  2. fesztivál szerint:

    2-3 nb1-es szintű játékossal nem lehet bent maradási sikert elérni. Ez a szomorú igazság 🙁

  3. Pler ellen?kikapunk a tke e ellen istenem miért nem lehetne kicsit jobban odafigyelni…csak kicsit.

  4. K.M. szerint:

    Ezen Én most nagyon meg vagyok lepve. Remélem a Pler ellen már nyerünk. Hajrá OFKSE!

Vélemény, hozzászólás?