Tisztes helytállás a Veszprém ellen

Orosházi FKSE – MKB Veszprém KC 28-44 (12-23) Orosházi FKSE: Knezevic Nikola – Balda Ákos 2, Pánczél Zoltán 3, Raffai András 1, Horváth Roland 5, Lókodi Gergő 2, Ambrus József. Csere: Herjeczki Balázs, Kovács Attila 5, Bajusz Attila 4 (1), Berta Gábor, Kardos Róbert , Gazsó Péter 1, Országh Ádám 3, Kósa Balázs 1, Milan Mazic 1. MKB Veszprém KC: Fazekas Nándor – Iváncsik Tamás 5, Uros Vilovski 11, Laluska Balázs 2, Mirsad Terzic 3 (1), Carlos Perez 5, Iváncsik Gergő 5. Csere: Nagy Kornél 1, Evgeny Lushnikov 1, Liszkai Szilveszter, David Korazija 3, Marko Vujin 3 (1), Dejan Peric, Gulyás Péter 5. Hétméteres: 2/1, ill. 3/2. Kiállítás: 2, ill. 4 perc.

Ahogy várható volt, a világklasszisokkal tűzdelt Veszprém a meccs elejétől irányította a játékot. Az első percek 0-3-as eredményéről még felálltunk, de sok apró hibánk miatt gyakorlatilag lerohant minket az első sorával kezdő ellenfél. Mocsai Lajos nem az elején döntésre akarta vinni a meccset, ami jó volt a közönségnek is, hisz a legnagyobb sztárok parádéztak a pályán. A mieink hullámzóan játszottak, voltak olyan periódusok, mikor egymás után lőttünk 2-3 gólt, aztán kaptunk gyorsan 5-6-ot.

A sárga mezes orosháziak keményen küzdöttek Perezék ellen (További fotókért klikk a képre!) Fotók: Melega Krisztián

Füzesi mester bátor, de türelmes játékot kért, amit megfogadtak az orosháziak, ami szép gólokat eredményezett. A másik oldalon a találatokra inkább a parádés jelző a legjobb, Orosházán ritkán látott megoldásokat látott a zsúfolásig megtöltött csarnok közönsége. A meccs vége felé már a veszprémiek második sora játszott, akik nem tudták növelni addigi nagy előnyüket, a végjáték egyértelműen a mienk volt, így a fiúk tisztes vereséggel hagyták el a pályát a hazai publikum vastapsa mellett. 

Mocsai Lajos: Az elmúlt tíz napban ez volt a negyedik mérkőzésünk, ez érződik a csapaton, annak kifejezetten örülök, hogy sérülés nélkül megúsztuk a mai meccset. A héten eleget tettünk jótékonysági céloknak, kulcsjátékosok nélkül elvertük az Eperjes BL csapatát, a mai napon pedig a játékosok frissen, szellemesen, kulturáltan játszottak a mérkőzés jelentős részében. Nagy Kornél kisebb fejsérülést szenvedett, ezért az utolsó tíz percben két beállóval játszottunk, ez volt az oka, hogy az ellenfél kissé felzárkózott. Lezárult egy szakasz a bajnokságban és a BL-ben, most mindenki megy a válogatott együtteséhez.  

Füzesi Ferenc: Örülök, hogy a nézők megtöltötték a csarnokot, ebből is látszik, mennyire szeretik a csapatukat. A két klub között hagyományosan jó a kapcsolat, ez a mai meccsen is meglátszott. Úgy érzem a nézők is megkapták, amiért jöttek, néha mi is villogtunk. A Veszprém nagyon magabiztosan játszott.  

(Forrás: www.oroscafe.huwww.mkbveszprem.eu)

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

1 Response to Tisztes helytállás a Veszprém ellen

  1. nana szerint:

    szép volt a felnőtt csapattol a kitartás. de a serdülő 🙁 az siralmas . csapatszellem a mennyekben ugye? mikor
    veszi már észre a vezetőség hogy baj van, vagy nekik igy a jó majd lessz valahogy,és mostmár az étkezésbe is fizetni kell meg a tagságot is és ezért mit kapnak a fiuk játszhatnak két mérkőzést hetente,fejlődni nem muszaj elég amit tudnak.. egy első osztáju csapatban a serdülőkkel is komojabban kellene foglalkozni.valamit valamiért
    ugy működne igazán.

Vélemény, hozzászólás?