OSB: félálomban is nyertek

Az Orosházi FKSE serdülői hazai pályán magabiztosan győzték le a Békés együttesét és továbbra is kedvező pozícióból – a tabella második helyéről – várhatják a folytatást.

Orosházi FKSE – Békési FKC 31-27 (17-15)

OFKSE: Udvari – Zalai 4, Szilágyi 1, Bella 2, Simon 4, Novák 9, Ravasz 2. Cs.: Rákóczi, Majdán (kapusok), Almási, Zvolenszki 5, Szkaliczki, Sütő 4, Szabó, Németh, Blaskó. Edző: Barna Károly.

Sok technikai hiba jellemezte az első félidei játékunkat, két-három átadás után már gólt akartunk elérni, védekezésben pedig udvarias házigazdának bizonyultunk, a világ minden kincséért se akartuk ütközésekkel elvenni a vendégek játékkedvét. Amikor világnézetünk változott kicsit, akkor az ellenfelet sikerült hibára kényszeríteni és támadásban oktató jellegű gólokat szereznünk. Kicsit álmosak voltunk, hiszen Békésen is nyertünk, de voltak periódusaink, amikor igazán szép egyéni és kombinatív megoldásokat alkalmaztunk.

Barna Károly: – Tudjuk jól, hogy a papírforma győzelmek nem mindig a legegyszerűbbek. A mérkőzés túlnyomó részét végigaludtuk, de néha mikor “Csipkerózsika-álmunkból” rövid időre felébredtünk, akkor szépen játszottunk és végül megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a srácaimnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.