Így készül a Tatabánya

Vasárnap az eddig jól szereplő, s ezzel a tabella első felében tanyázó Tatabánya Carbonex KC csapatához látogat Füzesi Ferenc legénysége. A dunántúli gárda honlapján Debre Viktor vezetőedző magabiztosan nyilatkozik az esélyekről.

Vasárnap 18 órától az Orosháza ellen játssza soron következő bajnoki mérkőzését a Tatabánya Carbonex csapata.

– Másfél hete játszott a csapat bajnokit. Mire használtátok ezt az időt?
– Dolgoztunk, nem álltunk meg. A fiúk kaptak egy kicsit hosszabb szabadságot, de aztán keményen edzettünk. Úgy érzem feltöltődtünk. – mondta Debre Viktor, vezetőedző a szerdai tréningen.

– A vasárnapi Orosháza elleni találkozó ráhangolódás lesz a Szeged meccsre?
– Bizonyos szinten igen. Nehéz lenne azt mondani, hogy ezzel a meccsel készülünk a Szeged ellen, mert két különböző típusú csapat. De a felkészülésünket biztosan szolgálni fogja.

– Mit vársz vasárnap?
– Csak győzelmet várhatok, semmi mást. Korábban megbeszéltük, hogy hazai pályán minden meccsünket be kell húznunk. Az Orosháza sem kivétel. Ők a héten erősítettek, igazoltak egy – két játékost, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk őket megverni. Nyernünk, kell. Nekünk ez a dolgunk.

– Az Orosháza után Szegedre utazik a csapat…
– Oda is győzni megyünk. Nincs veszíteni valónk. Remélem ezt a srácok is átérzik majd. Nekünk Szegedre is úgy kell mennünk, hogy hátha végre megtörik az átok, és nyerni tudunk. Majd meglátjuk…

* * *

A Tatabánya egyik erőssége a rutinos Ivo Diaz, életveszélyesek a góllövőlista élmezőnyében szereplő válogatott szélsők, Harsányi Gergely és Halász Máté, de a remek formában védő Szente Gábor is bizonyosan megkeseríti majd az OFKSE játékosainak életét. A Carbonex színeiben lép pályára az orosházi nevelésű beálló, Kocsis Csaba is.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

1 Response to Így készül a Tatabánya

  1. Jamie szerint:

    Kocsis Csabi sajnos még nem játszhat, épp lábadozik a sérüléséből.
    Hajrá Bányász! :-))

Vélemény, hozzászólás?