Így látták a vendégek

A Csurgói KK internetes oldala a következő szavakkal értékelt az Orosháza-Csurgó találkozó után: Mai győzelmével – ha csak átmenetileg is, de – dobogón felnőtt együttesünk, míg serdülőink továbbra sem találnak legyőzőre.

Nem bízott semmit a véletlenre az orosházi csapat, hiszen a mérkőzés előtti napokban még két játékost is sikerült leigazolnia Füzesi Ferencnek. Az egykori komlói, valamint balatonfüredi beálló Horváth Roland, valamint a Vojvodinától érkező kapus, (egykor Kecskeméten szereplő) Nicola Knezevics is ellenünk mutatkozott be új csapatában. Ellenfelünk győzelemre készült a mai napon, amelyet Füzesi mester szavai is jól bizonyítanak:
„A középmezőny egyik legerősebb csapatát fogadjuk, amelynek edzője, Bakó Botond kötődik Orosházához. A héten két játékost igazoltunk, Horváth Roland beállós legutóbb a Balatonfüredben játszott, míg a szerb kapus, Nikola Knezevics a Vojvodinából érkezett. Jó mérkőzést, nagy csatát várok a Csurgó ellen, amelyen szeretnénk megszerezni első győzelmünket.”  Forrás: ofkse.hu

Ezeknek tudatában telt ház várta játékosainkat a mai mérkőzésen, azonban sok örömre szerencsére nem volt oka a lelkes hazaiaknak. A találkozó elején hamar kezünkbe vettük az irányítást, hiszen Hudák védéseivel, valamint Frey és Trivkovics góljaival előbb 6:2-re, majd pedig 8:3-ra is sikerült meglépni ellenfelünktől a mérkőzés első 15 percében. A hazai időkérés sem változtatott sokat a játék képén, így folyamatosan sikerült három gólon tartani az újonc orosházi csapatot. Az első játékrész végére sikerült némileg felzárkóznia Lókodiéknak, azonban a három gólos differencia nem nagyon változott, így 15:12-es vezetéssel fordulhattunk.
A második félidőt valamivel jobban kezdte ellenfelünk és öt minutum elteltével sikerült két gólra „faragniuk” hátrányukat  a végig remekül védekező mieinkkel szemben. Ezt követően ismét rákapcsolt a csurgói csapat, és Szöllősi góljával újra öt gólos előnynek örülhettünk (21:26). A találkozó végére kicsit kiengedett együttesünk, de győzelmünk így sem forgott veszélyben, és 27:24-es győzelmet arattunk az Orosháza otthonában.

Fiataljainkra újabb kemény dió várt, hiszen az utánpótlás eredményeiről híres orosházi csapat mindenképpen meglepetést akart elérni az eddig 100%-os serdülőinkkel szemben. Füstös Attiláék azonban ismét megmutatták, hogy nem hiába vannak a tabella élén, és ha csak egy góllal is, de értékes győzelmet arattak az eddig három pontot gyűjtő Orosháza ellen.
Ifjúsági együttesünk (akik 1 játékostól eltekintve a serdülő csapatunk) már nem bírta végig az újabb mérkőzést, és 33:27-es vereséget szenvedett az első győzelmének örülő orosházi fiatalokkal szemben.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

1 Response to Így látták a vendégek

  1. FradiDani10 szerint:

    Jó meccs volt.Remek hangulatot teremtettetek az orosházi csarnokban.Egy biztos,fogtok még győzelmeket ünnepelni ebben a szezonban.

    Hajrá Csurgó!

Vélemény, hozzászólás?