Nem sikerült a bravúr

A listavezető Pick Szeged otthonában elvesztette veretlenségét Barna Károly legénysége az Országos Nyílt Serdülő Bajnokság alapszakaszában.

Pick Szeged –  Orosházi FKSE  25-16 (12-7)

OFKSE: Rákóczi – Zalai 2, Szilágyi 1, Bella, Simon 4, Novák 4, Ravasz 2. Cs.: Udvari, Majdán (kapusok), Kukucska, Almási, Zvolenszki 2, Szabó 1, Szkaliczki, Blaskó, Kiss. Edző: Barna Károly.

Nagy akarattal készültek fiataljaink egész héten erre a mérkőzésre. Mindannyian tisztában voltunk vele, hogy otthonában szinte verhetetlen a Szeged. Ettől eltekintve minket ez a tény nem foglalkoztatott, “nekimegyünk az oroszlánnak is” jelszó alapján indultunk a mérkőzésre. Ezzel a felfogással kezdtük a mérkőzést, és ez végig jellemezte is azt. Ellenfelünk sajnos magasságban is (kb. 15 cm) és testtömegben is (kb. 15 kg) jobb volt.

Nagy küzdelem, kőkemény védekezés, óriási tempó jellemezte a találkozót. Sajnos fiataljaink támadásban többet hibáztak, eladott labda, technikai hibák, pontatlan lövések, amiből az ellenfél könnyű gólokat ért el. Ebből adódott a 9 gólos különbség. Nem kell nagy jósnak lenni ahhoz, hogy kijelenthessük: ezt a csoportot a szegedi gárda fogja megnyerni Valószínűleg otthonukban senki sem tudja legyőzni őket.

Barna Károly: – Keményen és jól védekeztünk, a támadójátékunk nem volt elég hatékony. A támadóhibáinkat jól használta ki az ellenfél, könnyű gólokat tudott belőle lőni. Ezen a mérkőzésen hiányzott pár egyéni jó teljesítmény, amellyel szorosabbá tehettük volna a találkozót. Küzdöttünk, de ez most ennyire volt elég. Mindezek mellett dicséret illeti a játékosaimat. Sokat kell még dolgoznunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.