Hazai győzelem az NB II-ben

Orosházi FKSE-Linamar II – Hajdúszoboszlói KSKE  30-28 (14-13)

NB II-es bajnoki kézilabda mérkőzés, Orosháza, Eötvös csarnok, 150 néző. Vezette: dr. Janáki, dr. Serfőző. OFKSE II: Mandic – Nagy 4, Héjja 3, Maric 3, Knezevic 11, Sándor R., Benák 3. Cs.: Lipták (kapus), Szenteszki, Kónya, Felföldi, Sándor B. 2, Jancsó 1, Holló, Kóródi 3, Ginder. Edző: Vólent János. Az ellenfél legjobb dobói: Kátai 11, Pap 5.

Az első félidőben fiataljaink rengeteg helyzetet dolgoztak ki és rengeteg helyzetet el is puskáztak. Kapu fölé, mellé, vagy épp a kapusba lőtték a labdákat, egy-két passz után mindenki egyénileg akarta megoldani a gólszerzést. A rendkívül szimpatikus és sportszerű vendég csapat igyekezett lassítani a játékot és gólzsákjuk, Kátai révén be-be találtak, így szoros maradt a meccs.

További felvételek a facebookon, kattints a képre! (Fotók: Tóth Emese)

A második félidőre az esetleges győzelem esélyét megszimatoló vendégek átvették a vezetést, sőt három góllal el is léptek. Gólra gól játék következett egészen az 50. percig. Ekkor az NB I-es csapatban is szereplő Knezevic elkezdett “majd én megmutatom” alapon kézilabdázni és sorra zúdította a szoboszlói kapuba a szebbnél szebb gólokat. Kiegyenlített az orosházi csapat és a vezetést is visszavette. Érdekes módon ettől feljavult a kapusteljesítmény és működni kezdett a csapatjáték is. A végén megint volt néhány könnyelmű hazai megoldás, de ezek már nem veszélyeztették a győzelmet.

Hullámzó teljesítményt nyújtva, de teljesen megérdemelten tartotta itthon a két pontot az NB II-es csapat.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.