Játékosszemmel – Herjeczki Balázs

Heti sorozatunkban ezúttal saját nevelésű kapuvédőnk, Herjeczki Balázs nyilatkozik a múlt heti váratlan bajnoki kudarcról és a következő, Balatonfüred elleni találkozó esélyeiről.

– Mi történt szombaton, hogyan lehet túljutni ezen az értelmetlen vereségen?
– Nehéz mit mondani, még ma is… Fantasztikusan kezdődött számunkra a mérkőzés; magabiztosan, jó játékkal uraltuk az első játékrészt. Itt még eszembe sem jutott volna, hogy a meccs végén mi fogunk szomorkodni. A második félidőben kezdett el akadozni a gépezet és folyamatosan csúszott ki kezünkből az irányítás, melynek a nem várt vereség lett a vége. Utolsó másodperceben kikapni pokoli érzés!!! Nehéz nem gondolni a hétvégi vereségre, DE MUSZÁJ, hogy előre tekintsünk, hiszen az élet nem állt meg, és fontos mérkőzések várnak még ránk.

– Milyen edzésmunkára számítasz a héten, mit teszel Te a jobb eredményekért?
– A felkészülést már elkezdtük és minden nap, minden edzésen a pénteki ellenfelünkre, a Balatonfüredre koncentrálunk. Szeretnék mindent megtenni a csapat sikereiért és rengeteget dolgozom azon, hogy elsajátítsam azt a “kapusiskolát”, melyet Jordovic mester tanít. Egyelőre még nem volt túl sok lehetőségem a pályán, de minden erőmmel azon vagyok, hogy minél többet segíthessek a CSAPATOMON!

– Balatonfüreden papírforma vagy meglepetés?
– Nem szeretek szabadkozni. Egy biztos: mindent meg fogunk tenni a siker érdekében!!! Úgy gondolom, ha sikerül minimalizálnunk a hibáinkat és koncentráltan, taktikusan tudunk játszani 2-3 extra teljesítménnyel, akkor bárhol okozhatunk meglepetést…

– Nemsokára vége az első körnek, hova vártad a csapatot?
– Mint mondtam, nem szeretek szabadkozni… Egy cél lebeg a szemem előtt: hogy a nevelő egyesületem, az Orosháza évről évre feljebb kússzon a tabellán. Szeretném, ha kis csapatunk megszilárdítaná pozícióját a középmezőnyben, ahonnan ismét lehet majd tovább építkezni. A nyáron új vezetőedző érkezett a csapathoz és sok új, nagyszerű játékos is. Nehéz feladat, hogy összecsiszolódjunk, ami nem megy egyik hónapról a másikra. főleg azzal a sérüléshullámmal, ami a csapatunkat sújtja. Úgy gondolom, hogy jó úton járunk, de nagyon hosszú és rögös út vezet a középmezőnybe!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.