Váci és orosházi autocross Európa-bajnokok a két csapat mérkőzésén!

Pénteken 18:00 órai kezdettel bajnoki mérkőzés keretében találkozik egymással a Váci KSE és az Orosházi FKSE férfi kézilabda csapata (előtte 14:00 órakor ifjúsági, 16:00 órakor pedig junior mérkőzésre kerül sor). A két csapat az előző idényben szoros, izgalmas csatákat vívott, és ez – vélhetően – most sem lesz másként, hiszen egyikük sem szeretné elveszíteni a csatlakozást az élmezőnyhöz. A meccs kimenetelét nagyban befolyásolja, hogy a hazai együttes azt az arcát mutatja-e, amelyiket a Mezőkövesd, vagy azt, amelyiket a Cegléd ellen láthattak a szurkolók.

Idén ősszel ez lesz az első olyan alkalom, amikor nem csupán a kézilabda híveinek lesz érdemes kilátogatni a váci sportcsarnokba. Az XLavina Cégcsoport, és a Rubra Étterem jóvoltából az autósport szerelmesei is kapnak egy kis „csemegét”.

Fél öttől, a sportcsarnok előtt megtekinthetik Szabó Krisztián, váci autocross Euróba-bajnok Buggy 1600-as versenyautóját, amiről akár a versenyzővel közös fotót is készíttethetnek. A mérkőzés kezdete előtt félórával, az emeleti büfé előterében Szabó, orosházi sporttársával, a Touring kategória Európa-bajnokával, Kárai Tamással közösen várja a „híveket”, ahol plakátokat dedikálnak. Talán azzal sem árulunk el nagy titkot, hogy a mérkőzés kezdődobását is az autóversenyzők végzik majd el.

Az eddigieken túl, van még egy érvünk a távolmaradás ellen. A mérkőzésre belépőjegyet váltók, illetve a bérlettel rendelkezők, a karszalag mellé egy tombolaszelvényt is kapnak, amivel a szünetben ajándékokat nyerhetnek, köztük egy XLavina logóval ellátott pólót, motorolajat, valamint egy tízezer forint értékű, Rubra ajándékutalványt.

A kézilabdások, és az autóversenyzők nevében, minden érdeklődőt szeretettel meghívunk a Váci Sportcsarnokba, egy kellemes pénteki sportdélutánra!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.