Békésen is nyerni tudtak a serdülők

A Barna Károly edző vezette serdülő együttes a megyei rivális Békés otthonában is begyűjtötte a két pontot, így száz százalékos teljesítménnyel áll az OSB “F” csoportjának élmezőnyében.

Békési FKC – Orosházi FKSE 25-29 (13-15)

OFKSE: Udvari – Zalai 4, Szilágyi, Bella, Simon 3, Novák 11, Ravasz 2, Csere: Majdán (kapus), Kiss 1, Kukucska, Zvolenszki 7, Almási, Szkaliczki 1, Blaskó, Szabó. Edző: Barna Károly.
Már a mérkőzés kezdete előtt érdekes szituáció adódott, hiszen a játékvezetők közölték, hogy a napokban leigazolt Rákóczi Gábor kapusunk nem játszhat és ki is húzták a nevét a jegyzőkönyvből. Indok: “a játékos neve nem szerepel a név szerinti nevezési lapon”. Ekkor már érződött némi “szeretet” a sporttársak részéről.
Izgalmakban nem volt hiány, Simon Boldizsárt minimum érdekesen kipontozták, a mérkőzés 10. perce körül már három kétperces kiállítással büszkélkedhetett és ezáltal piros lappal a nézőtérre kárhoztatott. Ekkor kicsit az indulatok domináltak, de csapatunk próbált a játékra koncentrálni és nem a “Hócipőbe” illő ítéletekkel foglalkozni.
Remek alkalmaink voltak az emberhátrányos játék gyakorlására. A második félidő is hasonlóan, a Békésen elvárható szituációk közepette zajlott. Nálunk belemenés, ellenfélnél szélről vonalról lőtt ziccer érvényes gól.
Jellemzi a találkozót, hogy mikor orosházi indításkor az ellenfél kapusa a mezőnyben játékosunkkal találkozott, amiért piros lap dukál, a síp néma maradt, és az ítélet hiányát reklamáló vendég edző 2 perces büntetést kapott. Ezekben a percekben a játékvezető a lelátón reklamáló szülők miatt még a mérkőzést is megszakította, hogy kikérje magának. Elképzeltem ezt egy Fradi meccsen….!?
Végül is nemes bosszút álltak fiataljaink, mert volt mikor már 8 góllal is vezettünk. A végén kettős emberhátrányban egy “kicsit” kiengedtünk és így alakult ki a végeredmény. Még hogy kicsit színesebb legyen a történet, az utolsó 10 másodpercben Zalai Csanádnak piros lapot mutattak fel a sporik, ami sajnos fegyelmi eljárást von maga után.
Barna Károly: – Izgalmas, jó mérkőzésen vagyunk túl. Néha úgy éreztem, hogy egyenlő létszámnál is kettővel kevesebben vagyunk a pályán. A győzelmünk egy percig sem volt veszélyeztetve. Jól küzdöttünk, férfimunka volt. Dicséretes, hogy játékosaimnak helyén volt a szívük, és minimum véleményes helyzetekben sem “gurult el a gyógyszerük”. GRATULÁLOK NEKIK !
A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.