Játékosszemmel – Balda Ákos

Induló sorozatunkban hétről hétre a csapat egy-egy játékosát kérdezzük aktuális eseményekről, mérkőzésekről, esélyekről. Elsőként a kiváló jobbszélső, Balda Ákos nyilatkozott honlapunknak.

– Hogyan sikerült az eddigi felkészülés?
– Szerintem jól sikerült, minden rendben történt a felkészülésünkkel. A rengeteg edzésnek köszönhetően jelentősen javult a védekezésünk agresszivitása, ez a kevesebb kapott gólokban is megmutatkozik. Támadásban van mit még javulni, de ez is az idő múlásával jobb lesz.

– Mit vársz a bajnokság további mérkőzéseitől?
– Sorozatban olyan mérkőzések jönnek, melyeken azonos tudású csapatokkal találkozunk. Természetesen minél több győzelem, pont megszerzése a célja a csapatunknak.

– Milyen érzések, gondolatok vannak benned a gyöngyösi mérkőzés után?
– Az első félidő fantasztikusan sikeredett szerintem a csapat számára – mind védekezésben, mind támadásban a szezon eddigi legjobb 30 percét produkáltuk. Hiszen a nagyon jó erőkből álló Gyöngyös otthonában vezettünk 3 góllal. A második félidőben is jól játszottunk, igaz ekkor már több hiba csúszott a játékba, és sajnos eközben elvesztettük Buday Danit is, aki remek játékkal rukkolt elő.

– Szerinted agresszív, harcos játékkal tudunk Vácon sikert aratni?
– Mindenképpen van esélyünk szerintem a Vác ellen is idegenben. Ehhez hasonlóan jó mérkőzést kell játszanunk, mint ahogy tettük ezt a Gyöngyös otthonában is. Harcos védekezéssel, türelmes támadójátékkal és könnyű gólokkal ez meg tudjuk oldani.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.