Hétvégi menetrend

Az OFKSE-LINAMAR – MKB-MVM Veszprém NB I-es felnőtt mérkőzés kezdési időpontja 2013. szeptember 21. (szombat) 18:00 óra, az ifjúsági és junior mérkőzés kezdési időpontja 2013. szeptember 22. (vasárnap) 14:00 óra és 16:00 óra! A mérkőzések helyszíne az Eötvös téri iskola sportcsarnoka.

A felnőtt mérkőzés előtt az MKB-MVM Veszprém játékosaival az iskola aulájában egyesületünk fényképezést és autogramgyűjtést szervez 16:00 órától 16:30 óráig.

Pénztár és jegyvásárlás a felnőtt mérkőzés napján 16:00 órától áll nézőink rendelkezésére!

Mint arról már korábban hírt adtunk, jótékonysági plüssállat dobálást szervezünk az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzattal karöltve a szeptember 21-én (szombat) 18:00 órakor kezdődő OFKSE-LINAMAR – MKB-MVM Veszprém KC kézilabda mérkőzés előtt!

Az esemény célja: az összegyűjtött, s a KEZDŐ SÍPSZÓ pillanatában (NHL mintára) a nézőtérre bedobott plüssöket a helyi rászoruló, illetve beteg gyerekekhez fogjuk eljuttatni.
A plüssállatok az Orosházi Kórház Gyermekosztályán, a Nagycsaládosok Egyesületénél, a Családok Átmeneti Otthonában, valamint a Kistérségi Gyermekjóléti Központban kerülnek kiosztásra!

Kérjük a mérkőzésre kilátogatókat, hozzanak magukkal egy jó állapotban lévő plüssállatot, ezzel elősegítve az esemény sikerességét!

(Aki nem tekinti meg a mérkőzést, de szeretne a jótékonysági akcióban részt venni, az leadhatja az ajándékba szánt plüssét az Orosházi Diáktanyán minden nap 13:00 és 18:00 óra között, valamint az Eötvös József Katolikus Általános Iskola sportcsarnokában a hét bármely napján!)

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.