Átadták egyesületünk új rehabilitációs műszereit

A BTL Magyarország Kft. átadta és beüzemelte egyesületünk világszínvonalú fizikoterápiás berendezéseit. Mint már megírtuk, egyesületünk egy lézer-, mágnes- és elektroterápiás rehabilitációs, valamint hordozható készülékekkel gyarapította eszközparkját.

További tárgyalások során egy lökéshullám terápiás eszközt is sikerült a gépparkhoz beszerezni. Így ezzel a berendezéssel lett teljes a rehabilitációs paletta.

A beüzemelést, betanítást Dencsi Balázs üzletágvezető tartotta és irányításával egyesületünk orvosi-rehabilitációs stábja ki is próbálta sérült játékosain.

Dencsi Balázs üzletágvezető: – Nagyon örülök a közös együttműködésnek, hisz fontos számunkra az új területek felkutatása, ugyanis termékeinket mindig a felhasználói igényeket felkutatva, és a jövő kor orvostudományi fejlődésének elvárásaihoz igazodva, innovatívan fejlesztjük. A sport rehabilitáció fontos cégünk számára – egy olyan terület, ahol minél sikeresebb fejlesztéseket szeretnénk végrehajtani. Egy sikeres együttműködés alapjait fektettük le az OFKSE-LINAMAR klubbal, ami a számunkra egy biztos, előnyös együttműködést jelent.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.