Nagy verés Csurgón

Csurgói KK – OFKSE-Linamar 34-18 (17-10)

Csurgó, 800 néző. Vezette: Baranyi, Szloska. Csurgó: Visomirski – Aguirrezabalaga 5, Borsos 3, Herbert, Vadkerti 4, Lithouszki 3, Nagy 3. Cs.: Pallag (kapus), Gazdag 3, Oláh 4, Pordán 3, Lele 1, Országh 1, Szöllősi 3, Kovacsics 1. Edző: Imre Vilmos. OFKSE : Ivanisevic – Balda 1, Morva, Mazic 3, Buday 4, Bali 2, Németh 2. Cs.: Herjeczki (kapus), Raffai, Harsányi, Knezevic 3, Berta, Milovic 2, Varsandán 1, Maric, Benmiloud. Edző: Vladan Jordovic.
Kiállítások: 8, ill. 8 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 3/2.

A bajnokság első négy fordulójában az előző pontvadászat első négy helyezettje az utolsó néggyel játszik, így az orosházi srácok a nyitó fordulóban Csurgóra látogattak. A mérkőzés elején még egyenlő felek küzdelme zajlott a pályán. A sekély nyitott védelem hellyel-közzel jól működött és elöl is be-be találtunk ( 5. p. 5-4). Szoros volt az első félidő egészen a hajráig. A 21. percben még mindig csak 11-10-et mutatott az eredményjelző. A fiúk – ahogy edzőjük is nyilatkozta és elvárta – valóban nem feltartott kézzel léptek pályára, de úgy tűnt ellőttük az összes puskaporunkat, mert a félidő végéig nem tudott a krónikás több orosházi gólt feljegyezni. Támadásban nagy sok technikai hibát vétettünk, a csurgóiak pedig még lőttek hatot, így nyugodt előny birtokában mehettek a szünetre.

Az Orosháza nem bírt a Csurgóval (Fotó: cskk.hu)

A második félidőben az első félidő végétől megzavarodott orosházi csapatot láthattunk a pályán. A 36. percben már megvolt a közte tíz. Egy összezuhant Orosháza és egy erejét demonstráló Csurgó volt a pályán, a 16 gólos hazai győzelem mindent elmond a mérkőzésről.

Imre Vilmos: – Őszintén szólva nagyobb ellenállást vártam az orosházi csapattól.

Vladan Jordovic: – A Csurgó győzelme még ilyen arányban is teljesen megérdemelt volt, érthetetlen számomra a rengeteg elhibázott támadás és a sok technikai hiba.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.