Széles helyett Németh

Újabb igazolást jelentett be péntek délben az Orosházi FKSE-Linamar. Az NB I-es férfi kézilabdaklub elnöke, Rajki István elmondta, hogy a 24 éves Németh László meghatározó játékosa lesz a csapatnak.

– Korábban megegyeztünk Széles Lászlóval, aki azonban jelezte, hogy egészségi állapota jelenleg nem teszi lehetővé az NB I-es szereplést, így új balszélsőt kerestünk. A Balatonfüredről érkezett Németh Lászlóval a mai napon aláírtuk a szerződést – emelte ki a klubelnök.

Németh László

A 24 éves Németh László Veszprémben kapta meg az alapokat, majd Füreden játszott öt évet. Azt mondja, szimpatikusak az orosházi célok, szeretne bizonyítani.
– Öt évet Veszprémben játszottam, majd 18 évesen Balatonfüredre igazoltam. Most megkeresett az Orosháza, én pedig olyan csapatot szerettem volna, ahol sok játéklehetőségem van. Ezt most itt megkapom, és szeretnék bizonyítani – emelte ki az OrosCafénak nyilatkozva Németh László, akinek adatlapját megtaláljátok ide kattintva, a füredi klub honlapján.

Az Orosházi FKSE még egy kapussal tárgyal, a klubelnök úgy fogalmazott, reményeik szerint jövő héten ez a kérdés is megoldódik. A felkészülés az új szezonra július 15-én indul.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.