U-14-es siker

Március 3-án az Orosházi FKSE U14-es csapata a régió döntőből továbbjutott az utánpótlás-bajnokság országos elődöntőjébe. Hat csapat részvételével, két hármas csoportban zajlottak a mérkőzések. Az Orosháza a Balmazújváros és a Karcag csapataival került egy csoportba. A másik ágon a Törökszentmiklós, Debrecen és Békéscsaba küzdött a továbbjutásért.

Csapatunk csoportelsőként jutott tovább a keresztjátékba, ahol a Békéscsabával játszott a döntőbe kerülésért. A találkozón a lényegesen kevesebb ziccert kihagyó Békéscsaba egy gólos győzelmet könyvelhetett el fiataljaink ellen. Rögtön, pihenés nélkül következett a bronzmérkőzés, melyen igen nagy elszántsággal ismét nyert csapatunk, így három győzelemmel és egy vereséggel bejutott az országos elődöntőbe.

A csapat tagjai: Majdán Márk, Druga Richárd, Kiss Alex, Sütő Martin, Zvolenszki Attila, Kristofóri Botond, Szkaliczki Dániel, Blaskó Tamás, Balázs Olivér, Andrikó Ádam, Kiss Axel, Szabó Csanád, Németh István, Dancsó József, Szemenyei Zoltán, Szuda Márk. Edző: Barna Károly.

Barna Károly: -Sok hibával, néha nem túl jó játékkal, de óriási szívvel és akarással jutottunk az elődöntőbe. Minden játékosomat a legnagyobb dicséret illeti. Néha dühömben, de legtöbbször örömömben sírtam volna, remek sportemberek ezek a fiatalok.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.