Készül a Veszprém

Ma újra pályára lép a csapat, a hétvégi BL forduló előtt az Orosháza látogat a Veszprém Arénába – irja a bakonyi együttes honlapja.

A vendégek a kiesés ellen küzdenek, pillanatnyilag a bajnokság 10. helyén állnak. Eddig csak hazai pályán szereztek pontot, legyőzték a Cegléd (29:28), a Pécs (40:27) és a Füred együttesét (27:24), míg a Gyöngyössel döntetlent játszottak. Idegenben is többször közel jártak a pontszerzéshez Balatonfüreden egy góllal maradtak alul (24:23), míg Csurgón két góllal kaptak ki (22:20). Hazai pályán még a Tatabánya együttesét is megszorongatták (26:27).

Ősszel Orosházán jó hangulatú mecsen magabiztosan győztünk (25:33), természetesen most is a Veszprém a találkozó esélyese. Az utolsó két hazai meccsen fölényes veszprémi siker született (42:27 és 44:21).

A hazai csapatban több játékos is sérülten szerepelt a szombati BL meccsen, Terzic és Jamali csak beinjekciózva tudta vállalni a meccset, de nem volt teljesen egészséges Nagy László sem, sőt hétközben Császár Gábor is kisebb sérüléssel bajlódott. Marco Oneto és Cristian Ugalde hosszabb sérülés után tért vissza, ők egy hete készülnek teljes intenzitással a csapattal, fazekas Nándornak pedig a válla fájt. A mai meccset Oneto biztosan kihagyja, de várható, hogy a sérültek közül többen is kisebb terhelést kapnak majd a meccsen.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy tegnap este az Arénában sportévnyitón köszöntötték a tavalyi év legsikeresebb sportolóit. Az MKB Veszprém KC ismét a legjibb csapatnak bizonyult a városban, míg az utánpótlás jelentős részét kiadó Ipari Gimnázium és a Jendrassik-Venesz kézilabda csapata szintén elismerésben részesült. A hajráveszprém.hu internetes portál szavazásán a szurkolók a tavalyi év legemlékezetesebb pillanatának az MKB Veszprém KC – THW Kiel meccset választották.

A mai találkozó 18 órakor kezdődik, a veszprém TV felvételről közvetíti, míg a hivatalos oldalon a szokásos élő, szöveges közvetítést követhetik a szurkolók.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.