Bajnokság előtti főpróba

Finiséhez érkezett a téli felkészülés a férfi kézilabdázók számára. A jövő hét végén folytatódó bajnokság előtt még két edzőmérkőzést iktattak a programba.

Pénteken délelőtt és délután egy-egy teljes időtartamú meccsen tette próbára erejét a Füzesi legénység a bajnoki tabella 7. helyén telelő B. Braun Gyöngyös csapata ellen. A Csurgó elleni főpróbának tekinthető találkozókon csak két játékost kellett nélkülöznie az orosháziak mesterének. (Az édesapja temetésére hazautazott Kanyó Ádám és a még mindig izomsérülésével bajlódó Bajusz Sándor nem állt Füzesi Ferenc, illetve a csapat rendelkezésére)

Orosházi FKSE-Linamar — B. Braun Gyöngyös 25-25 (14-11)

Motivált és jól, helyenként tetszetősen játszó orosházi csapatot láthatott a péntek délelőtti időpont ellenére is szépszámú közönség. Majdnem végig vezettek a hazai legények, a mérkőzés végén sikerült csak Nagy Károly tanítványainak egyenlíteni.

Orosházi FKSE-Linamar — B. Braun Gyöngyös 27-25 (16-14)

A délutáni összecsapáson hasonló volt a koreográfia. Annyi volt a differencia, hogy ezen a találkozón már közben is többször sikerült a vendégeknek elérni az ikszet, de ekkor újra lőttünk egy-két gólt. A végére egyre fáradtabb benyomást keltő gyöngyösieknek nem jött össze a hajrá és ha a mieink picit jobban összpontosítanak, nagyobb is lehetett volna a kialakult két gólosnál a hazai győzelem.

Füzesi Ferenc a második meccs után, a közelgő Csurgó elleni összecsapás fényében értékelte tanítványai teljesítményét:
– A csapat a mai napon a legjobb arcát mutatta. Örvendetes, hogy a játékosok hozzáállása alapjaiban változott. Azt kértem a csapattól, hogy őrizzék meg ezt a mentalitást a jövő heti edzésekre és a vasárnapi meccsre is. Ha ez sikerül akkor nagyon optimistán várom a Csurgó elleni találkozót és vele a bajnoki pontvadászat folytatását.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.