Edzőmeccsek – csak jobb jöhet

Kedd délelőtt és délután az NB I-es férfi kézilabda csapat edzőmérkőzésen látta vendégül a frissen feljutott Cegléd gárdáját.

Már a délelőtti mérkőzésen sem játszott jól a hazai gárda, de az utazástól fáradt ceglédiek ellen még az eredmény kompenzálta a gyengébb teljesítményt. A mindkét oldalon sok hibával tarkított összecsapáson végül háromgólos orosházi győzelem született 15-12-es félidő után 29-26-ra győztük le az újonc kunsági alakulatot.

A koraesti mérkőzésen minden szurkoló sokkal meggyőzőbb játékot és fölényes hazai sikert várt. Csalódniuk kellett. A Savonnal, a kubai válogatott kapus Iglesiassal és az irányító Takács Bencével megerősített ceglédi gárda lépést tartott a mieinkkel, sőt az első félidő végén egy-két góllal el is lépett (14-16).

A második játékrészre sem javult fel lényegesen az orosháziak játéka. Sokat hibáztak a fiúk támadásban és védekezésben egyaránt. Elléptek a vendégek 3-4 góllal többször is. Az egyenlítésig még el sikerült jutni kétszer is, de utána újra a Cegléd percei következtek. Bali Ricsi és a mindig győzelemre törő Mazic Milán játéka dicsérhető csak, de ez a két „fecske” nem tudott ezen az estén nyarat csinálni. A végére háromgólos vendég sikert regisztrált az eredményjelző (27-30).

Füzesi Ferenc: – Mindkét mérkőzésen gyenge játékot mutattunk, délelőtt még legalább az eredmény jó volt. Dekoncentráltan játszott a csapat. Védelemben mindig az utolsó pillanatban maradtunk le a támadást befejező játékosról, támadásban pedig az utolsó passzokba, a befejezésekbe csúszott hiba. Biztosan sokat kivett a fiúkból a hét végi torna, de ez a teljesítmény akkor is kevés. Tanulunk a hibákból, erre valók az edzőmérkőzések és dolgozunk tovább, hogy a bajnokságban már ne legyenek ilyen problémák.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?