Tornát nyertek a ’97-esek

Szerbiában léptek pályára az orosházi kézilabdások egy négycsapatos megmérettetésen. A torna legjobb kapusa Udvari Bertold lett.

Belgrádban rendezték meg a hétvégén a Bajnokok Tornáját, melyen az Orosházi FKSE ’97-es csapata is részt vett. Első mérkőzésükön 17-13-ra verték a mieink a szlovén Sindjelic együttesét, majd a döntőben a horvát Virovitica ellen győztek öt góllal, 22-17 arányban. A tornagyőzelem mellett különdíjat is elhoztak, a legjobb kapus címet az OFKSE hálóőre, Udvari Bertold érdemelte ki.

Tatai Tamás és Goór Róbert edzőktől megtudtuk, a belgrádi kupa elérte célját, sikerült a jövő évi serdülőkeretet még jobban összecsiszolni.

Az ifjú orosházi kézilabdásoknak a győzelem mellett még egy örömteli eseményben is részük volt Belgrádban. A torna után élőben szurkolhatták végig a Partizan Beograd-Montpellier Bajnokok Ligája mérkőzést.

Az OFKSE csapatának tagjai: Udvari Bertold, Rákóczi Gábor, Hanák András, Manojlovic Stefan, Bella Csaba, Ginder Tamás, Rácz Árpád, Ravasz Tamás, Makai Péter, Simon Tibor Boldizsár, Zalai Csanád, Rakonczai Olivér, Novák Bence, Kukucska René, Szilágyi József.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?