Botlott, de az élen végzett az U15-ös csapat

A területi bajnokságban a jól játszó Újkígyós csapata ugyan legyőzte az Orosházi FKSE-Tokai U15-ös együttesét, de a fiúk így is megőrizték pozíciójukat a tabella élén, következnek a felsőház küzdelmei.

Orosházi FKSE-Tokai – FISE-Újkígyós 27-31 (11-16)
Orosháza:
 Szikora, Tomozi (kapusok), Petróczki 4, Demjan 1, Hajdú 10, Lovas 4, Prozlik, Ambrus M. 2, Szénási 6. Edző: Ambrus József.

Túrkevei VSE – Orosházi FKSE-Tokai 16-33 (8-16)
Orosháza:
Jánosa, Szikora (kapusok), Demjan 1, Hajdú 6,  Lovas 8, Petróczki 4, Prozlik, Ambrus M. 7, Szénási 7. Edző: Ambrus József.

Ambrus József: – Az Újkígyós csapatával játszottuk az első meccsünket. Foghíjas kerettel érkeztünk, aminek sajnos meg is lett az eredménye. Jól kezdtük a mérkőzést, de az ellenfél is nagyon jól játszott. Szoros feszes meccsen fej fej mellett haladva új helyzettel találtuk szembe magunkat: nekünk kellett futnunk az eredmény után. Az ellenfelünk minden egyes hibánkat kőkeményen megbüntetett. Amiért dicséret illeti a fiúkat, az az, hogy mínusz hét gólról álltunk fel mínusz kettőre, de a végjátékban elkövetett két hibánkat megint két gyors góllal büntette az ellenfél, így négygólos vereséget szenvedtünk. A kígyósi gárda teljesen megérdemelten gyűjtötte be a két pontot. Gratulálunk nekik.
A második meccsünket a túrkevei srácok ellen játszottuk. Mivel az ellenfél legerősebb játékosa még a múltkori fordulóban sajnos súlyos sérülést szenvedett, így lényegesen könnyebb meccs várt ránk, mint az elsőn. Ennek megfelelően fegyelmezett, olykor ötletes szép támadásvezetésekkel, és egy jó védelemmel sikerült győznünk. Boldog Bazsinak mielőbbi felépülést kívánunk, mihamarabb visszavárjuk a kézilabdapályára. A saját csapatomnak köszönöm az eddigi munkát, a szülőknek a támogatást. Mivel ebben az évben ez volt az utolsó forduló, így szorgos edzésmunkával várjuk a tavaszt. Hajrá OFKSE-Tokai!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.