U14: továbbra is veretlenül

A gyermekbajnokság 4. fordulójában szombaton Hódmezővásárhelyen lépett pályára az Orosházi FKSE-Tokai U14-es együttese. Branyiczki György legénysége továbbra is őrzi veretlenségét a csoportjában.

Orosházi FKSE-Tokai – Hódmezővásárhelyi KE 37-4 (18-3)
Orosháza:
 Botos, Szikora (kapusok), Ambrus B. 9, Ambrus M. 11, Kis M. 2, Kiss-Horváth 6, Lengyel 1, Prozlik 4, Szabó M. 4, Szakács. Edző: Branyiczki György.

Békéscsabai BDSK – Orosházi FKSE-Tokai 7-44 (3-24)
Orosháza: Botos, Szikora (kapusok), Ambrus B. 7, Ambrus M. 8, Kis M. 16, Kiss-Horváth 8, Lengyel 1, Prozlik 1, Szabó M. 3, Szakács. Edző: Branyiczki György.

Branyiczki György: – Ismét magabiztos győzelmeket arattunk, ami egy minimum elvárás volt a csapat számára. Ezúttal is a jól működött a védekezésünk és ebből sok gyors gólt tudtunk szerezni. A csapat minden játékosa élvezte a játékot, ennek köszönhető a 81 lőtt gól a két meccs alatt. Örülök, hogy a csapatban majdnem minden játékos tudott gólt szerezni, ez tükrözi azt, hogy minden posztról veszélyesek vagyunk. A hátralévő egy fordulóra a motivációt az lehet, hogy veretlenül zárjuk az őszi szezont. Gratulálok minden játékosoknak és köszönöm a szurkolást minden szülőnek, aki velünk tartott.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.