U15: nyolcból nyolc

Továbbra is hibátlan teljesítménnyel menetel a területi bajnokságban az Orosházi FKSE-Tokai U15-ös együttese, Ambrus József edző tanítványai ebben a szezonban még nem találtak legyőzőre.

Tigrisek Csongrádi KSE– Orosházi FKSE-Tokai 17-29 (8-15)
Orosháza:
 Jánosa, Szikora (kapusok), Ambrus B. 4, Ambrus M. 6, Prozlik 1, Szénási 4, Demjan 2, Hajdú 10, Petróczki 2. Edző: Ambrus József.

Orosházi FKSE-Tokai – Szentesi FKC 39-21 (22-12)
Orosháza:
Jánosa, Szikora (kapusok), Ambrus B. 13, Ambrus M. 6, Prozlik 5, Szénási 5, Demjan 5, Hajdú 5. Edző: Ambrus József.

Ambrus József: – Kicsit megfogyva, de annál nagyobb akarattal sikerült ma is két győzelmet besöpörnünk az újkígyósi sportcsarnokban. Első meccsünk a Csongrádi Tigrisek ellen volt. Hosszú hetek óta nem volt forduló ennek a korosztálynak, ami meg is látszott a játék minden elemében. Kicsit döcögősen vettük fel a tempót, de az üzemi hőfokot elérve már voltak szép megoldásaink. Így a meccs végére elég nagy arányú győzelmet arattunk. A második meccs a Szentes csapata ellen következett. Itt már sokkal pörgősebben, sokkal nagyobb elánnal csaptunk bele a harcba, aminek meg is lett a gyümölcse. Ezen a találkozón sajnos még egy fővel kevesebben lettünk, ami viszont azt eredményezte, hogy mindenki kipróbálhatta magát olyan poszton, ahol eddig keveset játszott. A betegeinknek jobbulást, a sérültjeinknek mielőbbi felépülést kívánok. Az U16-os csapat edzőjének Tóth Karcsinak is köszönjük, hogy elkísért minket és segítette munkánkat és fejlődésünket.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.