U15: négyből négy

Az Orosházi FKSE-Tokai U15-ös csapata szombaton ott folytatta, ahol az előző héten abbahagyta. Ambrus József együttese újabb két magabiztos győzelemmel zárta a területi bajnokság második játéknapját.

Szentesi Farkasok Kézilabda Club – Orosházi FKSE-Tokai 19-42 (13-29)
Orosháza:
 Jánosa, Szikora (kapusok), Ambrus B. 11, Ambrus M. 6, Prozlik 2, Petróczki 4, Lovas 6, Németh R. 1. Edző: Ambrus József.

Orosházi FKSE-Tokai – Túrkevei VSE 34-22 (16-9)
Orosháza:
Jánosa, Szikora (kapusok), Ambrus B. 5, Ambrus M. 3, Demjan 2, Hajdú 11, Lovas 6, Németh R. 1, Petróczki 2, Prozlik 4. Edző: Ambrus József.

Ambrus József: – A mai napon hazai közönség előtt mutathattuk meg tudásunkat. Az első mérkőzésen a Szentes csapatával csaptunk össze. A játék elején kicsit döcögött a szekér, de szerencsére hamar felvettük a megfelelő ritmust. Aminek nagyon örülök, hogy a sikerből mindenki kivette a részét, és nagyon szép átlövésgólokat láttam a távoli zónákból. A második meccs a túrkevei csapat ellen következett. Nagyon jó ritmusban kezdtük meg a csatát, ami meg is adta a derbi alaphangulatát. Az ellenfél jó egyéni teljesítményei fegyelmezett védekezést követeltek meg tőlünk, amit többnyire jól oldottak meg a fiúk. Amikor homokszem került a gépezetbe, akkor kapusaink kiválóan segítettek rajtunk. A támadójátékunk megfelelő volt, de a jövőben nagy hangsúlyt kell fektetnünk a passzok pontosságára. Köszönjük mindenkinek a szurkolást és a buzdítást!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.