Serdülő, ifi: egy pont Dabasról

Serdülő és ifjúsági csapatunk az I. osztályú bajnokság 15. fordulójában Dabason vendégeskedett. A fiatalabb korosztály pontot mentett ugyan, de ifistáinknak még sokat kell javulniuk a folytatásban.

Dabasi KC VSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 28-28 (15-11)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Dabas, 50 néző. V.: Acsai, Babity. Orosháza: Finta, Paulik, Umenhoffer (kapusok), Farkas S., Borbély 3, Nagy Kristóf, Nadicsán 1, Lukács 6, Gorzsás, Bencsik 2, Fábián, Jónás B., Furka, Bordás 8, Gönczi 8, Szabó M. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 2/2.

Héjja Ádám: – A két félidő ellentéte volt egymásnak. Az elsőben sok kis hibát vétettünk és előnyt adtunk a Dabasnak. A másodikban pedig mintha egy másik csapat jött volna ki, akik bravúrosan játszottak, támadásban és védelemben is voltak jó periódusaink. A kapuban sajnos adósak maradtak a fiúk a jó teljesítménnyel.

* * *

Dabasi KC VSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 40-28 (19-10)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Dabas, 60 néző. V.: Acsai, Babity. Orosháza: Opavszki, Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Szabó A., Forrás, Andrikó 10, Arnóczki 5, Kiss A. 6, Molnár G. 4, Borbély 1, Bordás 1, Gönczi, Szabó M. 1. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 6/5.

Kovács Attila: – Az első két forduló beigazolta az aggodalmaim. A januári felkészülésünk nem sikerült jól, betegségek, iskolai programok és tanulmányi gondok hátráltatták a rendszeres edzéseket, ez pedig nem fér bele kis létszámú csapatunknál. 15 perc után a Dabas felülkerekedett. Félidőben úgy tűnt, átgázolnak rajtunk, ám vissza tudtunk még kapaszkodni, volt tartásunk és ez pozitív. Jelentős javulásra lesz szükségünk tavasszal és ezért keményen fogunk edzeni.

Az orosházi fiatalok február 20-án, csütörtökön délután az SBS-Eger csapatait fogadják a Táncsics gimnázium csarnokában, 15:00 órától az ifjúságiak, 17:00 órától a serdülők lépnek pályára.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.