Ratko Djurkovic: javítani kell a hibáinkat

Szombaton este az NB I-es tabella 10. helyén tanyázó Dabas otthonába látogat felnőtt együttesünk. A Pest megyei csapattól ősszel hazai pályán szenvedtünk három gólos vereséget, most vezetőedzőnket kérdeztük a mérkőzés előtt a kilátásokról.

– Elsősorban az előző mérkőzés hibáit kell kijavítanunk. Sérülések miatt is vannak gondjaink, azt gondoltam, hogy az őszi szezonnal ezt magunk mögött hagytuk, de sajnos ismét előjöttek ezek a problémák is. Ezt azonban nem úgy kell felfognunk, hogy bármiben is akadályoz bennünket, hanem úgy, hogy mindenkinek még többet kell kiadnia magából. Csak akkor tudunk bármiben is reménykedni, ha a hibáinkat kijavítjuk, ebben optimista vagyok. A játékosoknak is tudniuk kell, hogy amit kérek tőlük, azt még magasabb szinten hajtsák végre. Mindenkivel előfordulhat, hogy rossz napja van, de egyénileg és csapatszinten is az a célunk, hogy minél magasabb szinten, még harcosabban, még több akarattal küzdjünk, így még ha kikapunk is, emelt fővel hagyhatjuk el a pályát – nyilatkozta honlapunknak Ratko Djurkovic.

A Dabasi KC VSE – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó február 8-án, szombaton 18:00 órától kezdődik a dabasi OBO Arénában, a mérkőzés játékvezetői Andorka Miklós és Hucker Róbert lesznek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.