Eredmények a serdülő III. osztályból

A serdülő bajnokság III. osztályában szereplő csapatunk idei utolsó két mérkőzésén sajnos vesztesen hagyta el a pályát, Zalai Csanád együttese a tabella 7. helyéről várhatja a tavaszi folytatást.

Törökszentmiklósi KE – Orosházi FKSE-LINAMAR II. 30-21 (19-12)

Serdülő bajnokság, III. osztály, H csoport, Törökszentmiklós, 50 néző. V.: Kiss B., Roszik. Orosháza: Benkő B. 2, Horváth B. 2, Jancsik Barnabás 5, Jancsik Bendegúz, Pleskonics, Pukánszki, Barta, Horcsák 6, Nánási 2, Virág, Szénási 1, Kádas 2, Miklósi, Farkas D. 1. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 2, ill. 14 perc. Hétméteresek: 6/6, ill. 5/4.

Zalai Csanád: – A mai mérkőzésre foghíjas kerettel tudtunk csak elutazni a sok betegség és sérülés miatt. Az első félidő 15. percéig szépen tartottuk magunkat, de védekezésben megint sok elkerülhető hibát vétettünk. Utána viszont megakadt a támadójátékunk is, így jócskán elhúzott az ellenfél. A második félidőben jól játszottak a srácok, de látszott, hogy már fáradunk, mivel sokszor csak 2 perc árán tudtuk megállítani az ellenfél játékosait. Dolgozunk tovább.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR II. – Soltvadkerti KUSE 26-30 (11-11)

Serdülő bajnokság, III. osztály, H csoport, Orosháza, 60 néző. V.: Fazekas, Szemenyei. Orosháza: Benkő B., Horváth B., Jancsik Barnabás 2, Jancsik Bendegúz 3, Pukánszki, Barta 1, Horcsák 7, Nánási 8, Virág 1, Szénási 2, Kádas 2, Miklósi, Farkas D., Ribárszki. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 2, ill. 10 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 2/1.

Zalai Csanád: – Sajnos a mai mérkőzésen egyáltalán nem tudtuk megoldani a beálló körüli védekezést, így rengeteg gólt kaptunk belőle. A támadásainkban viszont sokszor szép játékokból sikerült gólokat szereznünk. Az első félidőben még sikerült ledolgoznunk a 4 gólos különbséget, de aztán a második félidő 10. percében ismét elhúzott az ellenfelünk és onnan már nem tudtunk felállni. Ez volt az utolsó meccsünk ebben az évben, dolgozunk tovább, hogy a második félévben az ilyen meccsek után győztesként hagyjuk el a pályát!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.