A bajnokság utolsó hazai meccse jön

A 2018-19-es bajnoki szezon utolsó hazai mérkőzésére készül az OFKSE felnőtt csapata. Az együttes a nyíregyháziak ellen búcsúzik a hazai publikumtól.

Az orosházi csapat már bajnokként fogadhatja a nyírségi együttest, amely az eddig lejátszott húsz találkozójából hetet tudott megnyerni három döntetlen mellett, tízszer hagyta el vesztesen a pályát. Megszerzett tizenhét pontjával a forduló előtt a bajnokság nyolcadik helyén tanyázik.

Az őszi, nyírségi találkozón is az orosháziak nyertek (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Az orosházi csapat éppen kétszer ennyi, harmincnégy ponttal vezeti a bajnoki tabellát. Három vereség mellett tizenhét győzelmet szereztek Bakó Botond tanítványai. Ezzel – mint arról beszámoltunk – már matematikailag is bajnok az OFKSE, hisz az üldöző PLER Budapest csapata jelenleg harminc pontos. Ha az előttünk álló két fordulóban az orosháziak nem szereznének pontot, a PLER pedig kétszer is győzne, akkor is csak pontegyenlőség állna elő, viszont az orosháziak itthon is és idegenben is megverték a fővárosi trónkövetelőket, így az egymás elleni eredmény is elég lenne a bajnoki cím hivatalos kihirdetéséhez. Bakó Botondék viszont nem erre játszanak.

A csapat trénere kérdésünkre elmondta: – A hazai pályán játszott utolsó bajnoki meccsünkön természetesen nyerni szeretnénk. Sok hiányzónk van, de küzdeni, harcolni fogunk a győzelemért, hogy szurkolóinkat győztes mérkőzéssel szolgálhassuk ki.

A csapat reméli, hogy telt ház fogadja majd őket péntek este az Eötvös-csarnokban és szépen tudják majd búcsúztatni a bajnokságot.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Nyíregyházi SN KFT
NB I/B-s férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok
2019. május 10.(péntek) 18:00 óra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.