Hazai búcsú győzelemmel

Orosházi FKSE-LINAMAR – Nyíregyházi SN Kft. 36-31 (18-13)

NB I/B-s férfi kézilabda-mérkőzés. Orosháza, 200 néző. V.: Réti, Szedmák. Orosháza: Herjeczki – Pásztor M. 2, Ferenczi 5 (1), Döme 9, Sándor 3, Mihály 7, Németh L. 7 (3). Cs.: Szabó L., Majdán (kapusok), Ambrus, Karap 1, Mátó 2, Kiss Axel, Zvolenszki. Edző: Bakó Botond. A Nyíregyháza legjobb dobója: Szűcs B. 8, Varga L. 7 (1).
Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 3/2.

A szezon utolsó hazai mérkőzését lejátszó Orosháza esélyeshez méltóan kezdett, a 6. percben már 5-2-re vezetett. A vendégek edzője ki is kérte az idejét, de nem sikerült rendezni a soraikat, az OFKSE továbbra irányította a játékot és megnyugtató előnnyel vonulhatott pihenőre.

Döme Szabolcs 9 gólig jutott a találozón (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A második játékrészben még egy gólra felzárkózott a vendég együttes (43. p.: 23-22), de a hazaiak visszavették az irányítást és még kettős emberhátrányban is növelni tudták az előnyüket, amit sikerült a végégig meg is tartaniuk.

A mérkőzést követően éremátadásra került sor, a bajnok Orosháza játékosainak Fabulyáné Kovács Tímea, a Békés Megyei Kézilabda Szövetség elnöke nyújtotta át az aranymedálokat.

Bakó Botond: – Mindenki tudta a dolgát, egy feladatnak kellett megfelelnünk, hogy győztesen hagyjuk el a játékteret. Jó munkát végeztek a fiúk, egész évben küzdöttek, hajtottak, mindenkinek gratulálok!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.