Magyar Kupa mérkőzés percről percre

Kecskeméti KSE – Orosházi FKSE 34-25 (16-13)

Magyar Kupa mérkőzés, Kecskemét. Vezette: Ágnecz, Sipos. Kecskeméti KSE: Nagy (k), Kiss (k), Bajusz, Temesvári, Konkoly, Nagy, Antal, Vancsics, Kupcsik, Varsandán M., Varsandán Á., Tóth E., Dobó, Árki. Szakmai igazgató: Avar György. Orosházi FKSE: Szikora (k), Herjeczki (k), Ambrus, Raffai, Harsányi, Lászlai, Gazsó, Benák, Kósa, Marics, Balda, Mazics, Bali, Kovács A. Vezetőedző: Füzesi Ferenc.

60. perc: Varsandán Áron kapott könyököst Benáktól, két perc jár a mozdulatért. Avar György időkérése. Varsandán Áron-Vancsics János-Temesvári János volt a labda útja, utóbbi mesteri kínaival zárja a tetszetős támadást, 33-25. Varsandán Áron szerzett labdát a középkezdés után, és ő is fejezi be az akciót, 34-25 a vége, továbbjutott a Kecskeméti KSE.

59. perc: Vancsics passza után Dobó fordult szépen kapura, nem hibázott, 32-24. Újfent Mazics-góllal zárkózik az Orosháza 32-25.

58. perc: Balda ellen szabálytalankodtak hetest érően, amit a sértett értékesített, 31-23. Mazics talált a jobb alsóba, az iménti hetesre beálló, és kapuban maradó fiatal, Árki Roland nem tudott védeni 31-24.

57. perc: Nyitott védekezésen a Kecskemét, Mazics így is helyzetbe került, de Kiss megint hozta a bravúrt. Vancsics megmutatja, hogy átlövésből is be tud találni, 31-22.

56. perc: Antal fordult kapura, de közbefújtak a játékvezetők. Dobó volt kénytelen ellőni egy szabaddobást, de Szikora a helyén volt.

55. perc: Dobó Zsolt derékmagasságból elengedett rakétája a kapu jobb oldalában köt ki, 29-22. Vancsics lopott labdát saját kilencesén, és nem is állt meg a vendég kapuig, 30-22.

54. perc: Egy kiváló hazai akció végén Vancsics eredményes a jobb szélről, 28-21. Ambrus kísérletezett a bal szélről, de Kiss résen volt, igaz, Mazics már nem kegyelmez, 28-22.

53. perc: Lászlai most csak a keresztlécet trafálta telibe.

52. perc: Tóth Edmond vállalt nagyon szép átlövésgólt egy remek passzcsel után 27-21.

51. perc: Harsányi távoli kísérletét hatástalanította Kiss Olivér.

50. perc: Milan Mazics háttal a kapunak estében is eredményes tud lenni, 25-20. Dobó bombázott a vendég kapuba, de pár másodperccel a gól után Lászlai is betalált, 26-21.

49. perc: Lászlai szélsőkísérletét Kiss derékkal védte. Tóth Edmond passza nem találta meg Temesvárit.

48. perc: Antal harcolt ki büntetőt, most is Harsányi volt a vétkes, két perc, és a hetest is belőtte Bajusz, 25-19.

47. perc: Kiss védte jó reflexekkel Bali közbelövését.

46. perc: Emberhátrányban nem kapkodnak a vendégek, egy szabaddobás után azonban Bali egy kis szerencsével bevette a kaput, Kiss hátáról pattant be a labda, 24-19.

45. perc: Mazics ziccerét tolta kapu fölé Kiss Olivér. Dobót rángatta meg Harsányi Viktor két percet érően. Antal harcolt ki hétméterest, amelyet Bajusz Sándor a bal alsóba lőtt, 24-18.

44. perc: Vancsics maradt a földön kihagyott helyzete után, de nincs megállás, Lászlai ki is használta ezt, 22-18. Dobó vette be az orosházi kaput távolról, 23-18.

43. perc: Nagy Tamás előtt nyílt meg a fal, nem is hibázott ziccerben, 22-16. Gyorsan jön a vendég válasz: Lászlai talált be a bal szélről, 22-17.

42. perc: Nem ízlik a hazaiak kemény védekezése az orosháziaknak de Bali révén átlövésből így is beveszik a kecskeméti kaput, 21-16.

41. perc: Bali átlövését Kiss Olivér védte jobb bal kézzel. Nagy Tamás pókhálózta ki a jobb felsőt, 21-15. Orosházi időkérés.

40. perc: Bajusz kapura törését csak szabálytalanul tudták megállítani a vendégek, a megítélt hetest Vancsics a felső lécre bombázta, a kipattanót azonban már becsavarta Szikora mellett 20-15.

39. perc: Antal mellé, Mazics fölé lőtt tiszta ziccerben.

38. perc: Szikora védett Bajusz átlövése után, Lászlai rohanhatott egyedül, és szép felső léces góllal zárt, 19-15.

37. perc: Nagy Tamás növeli ötgólosra a különbséget, 19-14. Kovács Attila bombája suhant el a jobb kapufa mellett.

36. perc: Bajusz blokkolt egy orosházi lövést, de a lerohanás végén Nagy Tamás vét helyzetben. Marics büntet az iménti kihagyott szituáció után, 18-14.

35. perc: Lászlai ejtette át a bal szélről Kisst, a labda azonban a felső lécen landolt. Tóth Edmond nyolc méterről vette be a bal alsót, 18-13.

34. perc: Balit kiküldi ugyan a játékvezető két percre, de érthetetlen módon hetest nem ítél, pedig Antal kapott keményen.

33. perc: Bajusz pontatlan átlövésből.

32. perc: Varsandán a bal oldalról már nem hibázik, 17-13. Harsányi átlövését blokkolják.

31. perc: A kecskemétiek kezdték a második játékrészt. Vancsics lövése a jobb kapufát találja csak el.

II. félidő

30. perc: Tóth Edmond akarta meglepni Szikorát, de nem jött össze, igaz, a vendégek leindítása sem járt sikerrel. Egy támadásnyi ideje maradt a KSE, Bajusz távolról lőtt, de blokkolták a kísérletet, így 16-13-mal fordulnak a csapatok.

29. perc: Itt a szokásos kínai: Tóth Edmond adta fel Varsandánnak, aki nem vétette el, 16-13. Dobó Mazicsot faultolta két percet érően.

28. perc: Lászlai ezúttal a hosszút nézte ki, és jól választott, 15-13.

27. perc: Lászlói a rövidet célozta a bal szélről, de lövése elkerülte a kaput. Antal forgatta be ellenfelét, aki csak hetest érően tudta megállítani, Bajusz magabiztosan értékesítette a büntetőt, 15-12.

26. perc: Kovács Attila bejátszása ezúttal nem jött össze, Varsandán büntet, 14-12.

25. perc: Vancsics révén gyorsan jött a kecskeméti válasz, 12-12. Varsandán Milán roboghatott egy szerzett labda után, góljával újra a hazaiak vezetnek, 13-12.

24. perc: Konkoly és Tóth nem értették meg egymást, így egyedül vihette Ambrus, ám Nagy bődületes bravúrral, lábbal hárított. Avar György időkérése. Bajusz lőtte el könnyelműen, a leindítás után pedig Dusan Marics szerzi meg a vezetést az Orosházának, 11-12.

23. perc: Milan Mazics most kitesz magáért: rövid időn belül harmadik gólját szerzi a beállós, 11-10. Egy szabad labdára Antal csapott le, de Szikora védte a ziccert. Ambrus József a bal szélről egyenlít, 11-11.

22. perc: Megint Mazicsot hozták helyzetbe a társak, most szép cunderrel zárt, 10-9. Konkoly Ferenc derékmagasságból vette be a vendég kaput, 11-9.

21. perc: Bali bejátszását követően Mazics élt a lehetőséggel, Bajuszt ráadásul ki is küldték két percre, 10-8. Vancsics jobb szélről leadott lövését védte Szikora.

20. perc: Nagy Tamás talpról, 7 méterről eredményes 10-7.

19. perc: Nagy nehezen, de eljutott a labda Varsandánig, aki szépen pörgetett Szikora válla felett a kapuba, 9-7.

18. perc: Varsandán Milán két ember között oldotta meg, Bali és Baldát verte meg, és szép góllal zár, 8-7. Mazics ziccere a felső lécen csattant.

17. perc: Antal szabályosnak tűnő szerelését nem értékelte a két játékvezető, két perc jár a beállónak. Kovács Attila nagy gólt ragaszt a jobb felsőbe, ezzel egyenlít az Orosháza, 7-7.

16. perc: Bali törte át a hazai védőfalat, egy az egyben most nem hibázott 7-6. Nagy Tamás lőtt egy emberrel a nyakán, de Szikora védett.

15. perc: Egy is földharc a labdáért, amelyet a Kecskemét nyer, Bajusz azonban kihagyta a tiszta ziccert de ehhez a vendég kapus is kellett.

14. perc: Bali talált a hálóba Nagy Levente lábai között, 7-5. Bajusz talpról elengedett lövését lábbal védte Szikora.

13. perc: Dobó tört át a védőkön, de a ziccerét bravúrral hárította Szikora Attila.

12. perc: Kovács Attila átlövésből veszi be a hazai kaput 7-4.

11. perc: Támadófaultot fújtak a játékvezetők az Orosháza ellen, a gyors indítás végén pedig már Vancsics lőtt a léc alá 6-3. Bali Richárd pontatlan bejátszása után iszkolt hátra védekezni, de csak tétezte a bajt, mert Antalt leterítette. A kiállítás után a hetest Vancsics lőtte be, 7-3.

10. perc: Vancsics hámozta át magát Ambruson, majd lőtt mellé nagyon kiszorított helyzetből.

9 perc: Dobó hát mögötti passza nem jött össze, de egy percet lepörgettek a kiállításból a hazaiak. Harsányi harcolt ki hetest, Dobó volt a vétkes: Balda a földre pattintva jár túl a büntetőre érkező Kiss eszén 5-3.

8. perc: Nagy Tamás térült-fordult, majd lőtt a vendég kapu bal oldalába, 5-2. Harsányit terítette földre a nyakánál fogva Antal, jogos a két perc. Harsányi előtt nyílt meg a fal, de egy az egyben ő sem tudta megverni Nagy Leventét.

7. perc: Ambrus bal szélről szerzett góljával zárkózik az Orosháza, 4-2.

6. perc: Dobó lőtt fölé majd Bali Richárd átlövésből szerzi az első orosházi gólt, a bal alsót célozta, 4-1.

5. perc: Rossz hazai bejátszás után Balda ejtését védi Nagy.

4. perc: Dobó a kilences vonaláról vállal egy pontos átlövést, 3-0. Gyorsan eladta a labdát a vendég gárda, ezúttal Antal Szabolcs büntet, a 4-0-s rohanás végén Füzesi Ferenc kért időt, 4-0. Nagy Levente eszén nem tudnak túljárni, most Kósa ziccerét fogta a kecskeméti kapus.

3. perc: Fent a bírók keze, ezért el kellett lőnie az orosháziaknak, Gazsó Gergely lőtt, de Nagy ezt is hárította.

2. perc: Dobó szerzett labdát, majd Bajusz harcolt ki hétméterest, amit Vancsics értékesített, 2-0.

1. perc: A vendégek kezdték a mérkőzést. Nagy Levente fogta Kovács Attila lövését, a gyors lerohanás végén Vancsics János eredményes, 1-0.

I. félidő

(Forrás: kesport.hu)

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?