U13: hasznos, jó meccsek

Az elmúlt hétvégén U13-as együttesünk számára is megkezdődtek a gyermekbajnokság küzdelmei, Pásztor István edző csapata szombaton Szarvason indította a 2018/2019-es szezont.

U13 Badó László régió
Békés-Drén KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 18-13 (10-6)
Orosházi FKSE-LINAMAR – HC Szarvas 23-7 (10-4)

A csapat tagjai: Szilasi-Horváth Márk, Tóth Nándor (kapusok), Császár Áron, Gál László, Horváth Péter, Janowszky Soma, Kiss-Horváth Bence, Nagy Dominik, Somogyi Szabolcs, Szénási Vendel, Szabó Márk, Vizi Ádám. Edző: Pásztor István.

Az OFKSE U13-as együttese

Pásztor István: – A Békés ellen egy nagyon hasznos és nagyon jó mérkőzést játszottunk, támadásunk és védekezésünk is jól működött, kapusposzton is jó volt a teljesítmény. Tudtuk azokat az elemeket hasznosítani, amelyeket gyakoroltunk, csupán néhány technikai hibán múlt a két pont sorsa. A Szarvas ellen sikerült egy olyan mérkőzést játszani, ahol előjött a két csapat közötti tudásbeli különbség és a srácok örömjátékot játszottak, mindenki játéklehetőséget kapott és élt is vele. Örülünk, hogy ilyen jó meccseket tudunk játszani és a gyerekek meg tudják valósítani azokat az elképzeléseket, amiket felépítünk. Köszönjük a bizatást szurkolótáborunknak!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.