U15: nem a mi hétvégénk volt

Az első fordulóbeli jó kezdés után szombaton Salgótarjánban már nem ment a játék I. osztályú U15-ös csapatunknak. A harmadik vonalban szereplő együttesünk Újkígyóson vendégeskedett.

U15 Kelet I. osztály
Békés-Drén KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 24-22 (12-8)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Balmazújvárosi KK 20-21 (6-10)

A csapat tagjai: Barta Levente, Birgés Dávid (6 gól), Bódai Szabolcs (7), Borbély Levente (7), Donka Valentin (1), Fekete Márk, Furka Zsombor (1), Gorzsás Dominik (4), Jancsik Barnabás (3), Lukács Jenő (11) Machan Zalán (1), Nánási Máté (1), Pukánszki Barna, Virág Dávid. Edző: Kovács Attila.

Kovács Attila: – Ez nem a mi hétvégénk volt. Néhány elfogadható teljesítmény akadt, de sajnos jópáran indiszponált, kishitű hozzáállást tanúsítottak és ezért csak futottunk az eredmény után. Hétközben ejtegetéseket és trükközéseket láttam, most pedig tele volt a nadrág. Remélem tanulunk a dologból! Nekem is kell változtatni a módszereimen, mert ez most nagyon távol volt attól, amit vártam.

I. osztályú csapatunk most nem hozta az elvárt teljesítményt

U15 III. osztály, Badó László régió “B” csoport
Orosházi FKSE-LINAMAR – HC Szarvas 4-22 (2-11)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Felföldi István SE 2-40 (1-25)

A csapat tagjai: Rádai Márk (1 gól), Szkaliczki Zsolt (1), Bordás Levente (2), Somogyvári Levente, Sánta Milán, Faggyas Ábel (1), Valjer Dániel (1), Karkus Levente. Edző: Krátky János.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.