Jó játékkal zárult az edzőmeccsek sora

Az Orosházi FKSE a felkészülési időszak utolsó edzőmérkőzését játszotta csütörtökön este az Eötvös-csarnokban, az ellenfél a Balassagyarmat együttese volt, akikkel november közepén a bajnokságban is találkozik majd csapatunk.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Balassagyarmati Kábel SE 31-21 (16-11)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 150 néző. V.: Paska, Vastag. Orosháza: Herjeczki – Pásztor 1, Ferenczi 1, Mihály 3, Mátó, Döme 7, Lele 3 (1). Cs.: Szabó L., Majdán (kapusok), Karap 3, Ambrus, Balázs 2, Németh L. 5 (1), Kiss Axel 4, Zalai 2, Bella, Zvolenszki. Vezetőedző: Bakó Botond. A Balassagyarmat legjobb dobója: Gulás 4.
Kiállítások: 18, ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 3/1.

A találozó kezdetén fej fej melletti küzdelmet láthatott az orosházi közönség, mindkét oldalon hullottak a gólok (10. p: 6-6), könnyen megtalálták a réseket ellenfelük védelmén a csapatok. a 10. perctől jutott komolyabb előnyhöz az Orosháza (16. p.: 10-6). A félidő derekától összeállt a hazai védelem és a jó kapusteljesítmény is hozzájárult ahhoz, hogy nem tudott közelebb zárkózni Döméékhez a vendég együttes.

A csapat megérdemelte a törzsszurkolók ünneplését (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A folytatásban a kisebb orosházi megingásokat kihasználva szorosan tapadt ellenfeléhez a Balassagyarmat (40. p.: 19-16), ám a játékrész középső harmada ismét a hazai gárdáé volt, így néhány perccel a mérkőzés lefújása előtt már tízet számolhatott a vendégekre a zöld-sárgák szurkolótábora (58. p.: 29-19). Az Orosháza felszabadult játékkal, magabiztosan nyerte utolsó felkészülési találkozóját.

Bakó Botond vezetőedző: – Jól kézilabdáztunk, a támadással nagyon elégedett vagyok, jó sebességgel, szépen játszottunk. Védekezésben kellett egy kis idő, mire alkalmazkodni tudtunk a jól cselező vendégek játékához, de a második félidőben már rendben voltunk. Úgy gondolom, hogy egy jó felkészülés végéhez értünk és bízom benne, hogy ez a lendület és felszabadultság a bajnokságban majd folytatódik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.