Szigetszentmiklóson is győzelem

Az Orosháza soron következő edzőpartnere 2015-ben jutott fel az NB II-ből a második vonalba, ahol azóta stabil középcsapattá nőtte ki magát. Nem volt hát könnyű dolga Bakó Botond legénységének a szerda esti felkészülési találkozón.

Szigetszentmiklósi KSK – Orosházi FKSE-LINAMAR 24-29 (12-15)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Szigetszentmiklós, 35 néző. V.: Horváth Z., Simó. Orosháza: Majdán – Kiss Axel 2, Karap 3, Bella 4, Zvolenszki 1, Mihály 3 (1), Zalai 1. Cs.: Szabó L., Herjeczki (kapusok), Lele, Pásztor M. 1, Ambrus, Ferenczi 3, Balázs 5 (2), Németh L. 3, Mátó 2, Döme 1. Vezetőedző: Bakó Botond. A Szigetszentmiklós legjobb dobója: Iváncsik Á. 7.
Kiállítások: 4, ill. 12 perc. Hétméteresek: 7/5, ill. 4/3.

Az Orosháza kezdte jobban a mérkőzést (3. p.: 0-3), majd zárkózni kezdett a hazai együttes, a folytatásban sokáig felváltva estek a gólok. A Szigetszentmiklós a 24. percben beérte ellenfelét, majd egy rövid időre a vezetést is átvette (25. p.: 11-10), de a félidő hajrájában aztán ismét az orosházi fiatalok akarata érvényesült, így vendég előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második játékrészben állandósult a zöld-sárgák fölénye, folyamatosan 5-6 gólos vezetést birtokoltak Németh Lászlóék (45. p.: 16-22), és bár még akadtak kisebb-nagyobb hibák a játékban, egy percig sem forgott veszélyben az OFKSE győzelme. Bakó edző is minden játékosának lehetőséget biztosított, ám azúttal nagyobb feladat hárult a fiatalokra, akik meg is hálálták a bizalmat.

Bakó Botond vezetőedző: – A mai mérkőzésen több lehetőséget kaptak azok a fiatalok, akik eddig kevesebbet játszottak, kíváncsi voltam, hogy milyen teljesítményt nyújtanak ebben a szerepben. Azt gondolom, hogy elfogadható mérkőzést játszottunk, annyit adtunk ki magunkból, amennyi kellett a mai győzelemhez. Az is fontos volt, hogy ezen a találkozón meghatározó játékosainkat tudjam pihentetni. Elégedett vagyok a teljesítménnyel és örülök, hogy győztünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.