Munkában a fiatalok is

A napokban bekukkantottunk utánpótlás együtteseink edzéseire is, hogy megtudjuk, hogyan készülnek a fiatalok a közelgő bajnoki rajtra. Héjja Ádám és Kovács Attila edzők ismertették velünk a csapataikra váró feladatokat.

Serdülő és ifjúsági csapatunk most összevontan, Héjja Ádám irányítása mellett végzi a felkészülést, mivel Koi Endre az U18-as válogatottal az Európa-bajnokságon szerepel.

Serdülő és ifjúsági csapatunk együtt készül a bajnokságra (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

– A felkészülést július 23-án kezdtük el. Napi két edzéssel készülünk a szezonra, ami számunkra augusztus 31-én kezdődik Gyöngyösön. A serdülő és ifi csapatot Endrével fogjuk ketten együtt vinni, a két korosztályban összesen tíz új játékos kezdte meg a felkészülést a társasággal. A közeli csapatokkal fogunk edzőmeccseket játszani, a bajnoki rajtig heti egy-két felkészülési mérkőzést terveztünk be a fiúknak – vázolta a terveket Héjja Ádám.

U15-ös együttesünk Kovács Attila vezetésével készül a gyermekbajnokság legidősebb korosztályának közelgő küzdelmeire.

Heti nyolc edzéssel készülnek az U15-ös fiúk (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

– Július 25-én kezdtük meg a felkészülést, ráhangolódó jellegű edzésekkel. A komolyabb munka pedig július 30-án, hétfőn indult. Heti nyolc edzéssel készülünk. Úszással, hosszú távú kerékpártúrákkal, konditermes edzésekkel és felkészülési meccsekkel tesszük változatosabbá az alapozó időszakot. A társaság nagy része elszántan és céltudatosan edz, de jópár ember hozzáállásával még nem vagyok elégedett. Azon leszek, hogy mindenki megértse, évről évre egyre keményebben kell edzeni ahhoz, hogy előreléphessünk – hangsúlyozta Kovács Attila.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.