Ifi-serdülő: újabb kettős győzelem

Az Orosházi FKSE ifjúsági és serdülő együttesei ismét kettős sikerrel örvendeztették meg szurkolóikat, ezúttal a Cegléd korosztályos csapatai ellen arattak magabiztos győzelmeket a fiúk.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Ceglédi KKSE 31-20 (15-9)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Daru, Medvegy. Orosháza: Majdán, Varga I. (kapusok), Kiss Axel 4, Andrikó 3, Sütő 2, Zvolenszki 10, Ulics 1, Blaskó 2, Bojtor 1, Deák 2, Kiss Alex 2, Kurta 2, Varga K. 1, Garai 1. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 10, ill. 4 perc. Hétméteresek: 6/4, ill. 6/5.

Pásztor István:  – Háromhetes szünet után folytatódott a bajnokságunk, jól sikerült a felkészülés, tudtunk állóképességet fejleszteni, illetve tudtuk a taktikánkat és a védekezésünket gyakorolni. Ennek meg is lett az eredménye, ezen a mérkőzésen a védekezésünk nagyon domináns volt, majdnem tökéletesen működött. Ezáltal a kapusteljesítményünk is jó volt, több indításgólt is tudtunk lőni. Támadásban is egyre taktikusabban és megfontoltabban játszottunk. Ha sikerül továbbra is ilyen fegyelmezetten játszanunk, akkor győzelmekkel fejezzük be májusban a bajnokságot. Köszönjük a szurkolást!

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – Ceglédi KKSE 32-17 (15-10)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 40 néző. V.: Daru, Medvegy. Orosháza: Opavszki, Jónás Balázs (kapusok), Szabó M. 1, Hegedűs 1, Nadicsán 2, Jónás Bence, Janowszky B. 2, Bódai, Forrás 1, Eperjesi 2, Szabó D. 3, Patakfalvi 4, Szabó A. 1, Garai 8, Varga K. 7. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 8, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 6/3.

Héjja Ádám: – Gratulálok a fiúknak! Jó teljesítményt nyújtottak az egész mérkőzésen. Ezt az akaratot és harcosságot kell megtartanunk, mint amit az elmúlt két mérkőzésen mutattak és akkor továbbra is eredményesek lehetünk.

A folytatásban április 22-én, vasárnap a Balmazújváros otthonába látogatnak serdülő és ifjúsági együtteseink.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.