Újabb ifi győzelem

Az Orosházi FKSE ifjúsági együttese ismét győztesen hagyta el a küzdőteret, ám serdülőinknek sajnos ezúttal sem sikerült a pontszerzés.

Orosházi FKSE-LINAMAR – KTE-automatika.hu 26-24 (11-11)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 130 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Varga I., Opavszki 1 (kapusok), Zvolenszki 7, Wágner L., Ulics, Blaskó 4, Sütő 4, Kiss Axel 5, Andrikó 5, Bojtor, Deák, Szabó S., Kurta, Garai, Varga K., Patakfalvi. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 14 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 9/5.

Pásztor István:  – Sikerült folytatnunk a múlt heti jó felkészülésünket. Egy-két betegség így is akadályozta a munkánkat, de ezeket a posztokat a fiatalabb korosztályból pótolni tudtuk. Az első félidőben hiányoltam a taktikai fegyelmet, a támadásainkba hibák csúsztak, de a védekezésünk az első perctől masszív és kemény volt, ehhez járult egy nagyon jó kapusteljesítmény Varga Imi jóvoltából. A második félidőben még okosabban kellett játszanunk. Kihasználtuk, hogy az ellenfél kicsit elfáradt, védekezésük felpuhult, így támadásaink hatékonysága sokkal jobb volt, több jó egyéni teljesítményt is nyújtottunk, ezért sikerült nyernünk.

Az orosházi csapatban több jó egyéni teljesítményt is láthattunk (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Orosházi FKSE-LINAMAR – KTE-Kecskeméti Sportiskola 22-25 (10-13)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 110 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Opavszki, Jónás Balázs (kapusok), Hegedűs 1, Jónás Bence, Nadicsán 1, Szabó M., Janowszky B. 3, Szabó A., Forrás, Eperjesi 1, Szabó D. 6, Varga K. 8, Patakfalvi 1, Garai 1, Szemenyei. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/0, ill. 5/5.

Héjja Ádám: – A mérkőzés utolsó tíz percében abban a tempóban és azon a tudászinten játszottak a fiúk, amit tudnak. A többi időben hitetlenül, akaratszegényen játszottak és több meghatározó játékos védelemben és támadásban is rendszeresen hibázott.

Csapataink a folytatásban március 23-án, pénteken Debrecenben, a DEAC együttesei ellen lépnek pályára.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.